• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Jaki alkohol preferujecie?

wenek17

SuperMechanior
Punktów
9
Pewien były więzień opowiadał mi ze kazali mu borygo w więzieniu wypić :p trzy dni go trzymało :cool:

A najlepsze co do picia to jak ktoś umie zrobić dobry bimberek, następnego dnia nie ma kaca jak po wódkach ze sklepu...

Motorkros

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Warszawa, Mokotów
Jak lubicie fajne letnie alkohole to mogę wam polecić cydr gruszowy. Fajne lekkie idealne do grilla :)
Najlepiej smakuje jak jest schłodzony, jest lekko bąbelkowy. Cudowny orzeźwiający i przede wszystkim bardzo tani kosztuje około 10 złotych. Możecie też poszukać wina musujacego albo różowego. Dobre na kolacje dla drugiej połówki. To zawsze sie udaje :)

koksiu621

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
273
Miasto
Kudowa-Zdrój
Jak lubicie fajne letnie alkohole to mogę wam polecić cydr gruszowy. Fajne lekkie idealne do grilla :)
Najlepiej smakuje jak jest schłodzony, jest lekko bąbelkow Cudowny orzeźwiający i przede wszystkim bardzo tani kosztuje około 10 złotych. Możecie też poszukać wina musujacego albo różowego. Dobre na kolacje dla drugiej połówki. To zawsze sie udaje :)

cydr to soczek nie dla mechaników :)

mechanik.k

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1752
Miasto
London
mechanic-diagnostics-pl-london.mycylex.co.uk

Do góry Bottom