• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Jaki alkohol preferujecie?

mechanik.k

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1752
Miasto
London
mechanic-diagnostics-pl-london.mycylex.co.uk

zdzichuu

Nowy
Punktów
0
Dobrze zmrożona wódka nie jest nigdy zła. Absolwenta kupuje od lat. Dobra marka, mam do niej zaufanie, bo zawsze wiem co kupuję. Cena też jest przystępna.

rafal.

SuperMechanior
Punktów
15
Miasto
Irlandia Polnocna
Jakis czas temu mialem okazje sprobowac irlandzkiego bimberku, masakra lepszego trunku jeszcze w zyciu nie pilem.Ogolnie czesto nie pije,okazyjnie np.urodziny ale jak juz to jack daniels,jameson i wodka ruski standard, polecam.

Konor

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Polska południowa
Ja ostatnio zasmakowałem browara Po godzinach czy jakoś tak. Ładna butelka, ciekawa nazwa, ale to trochę za mało aby nie zorientować się, że piwo nie jest najwyższych lotów

globalcars333

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Białystok
Zależy czy jest to jakiś chwilowy wypad czy nie bo jeśli tak to oczywiście
Zimny Lech Żywiec pod żadnym pozorem Porter ... .
Natomiast jeśli jest to większe grono bądź domówka z klasą bo i takie się zdarzały to jak
najbardziej Scotish Team czyli Jim Beam czy Jack Daniels

Mat3ys

SuperMechanior
Punktów
78
Miasto
Kuj-Pom
Gadajcie co chcecie ale nic nie zastąpi dętki z chlebkiem w dobrym towarzystwie Janusza u szwagra w garażu.

dejot43

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
2151
Miasto
Olsztyn
Ja piję to co klient przyniesie , bo za swoje to mi nie smakuje ;) Alkohol źle wpływa na skórę.... zwłaszcza na kolanach i na łokciach...

michalsky

Początkujący
Punktów
1
Wódki zdecydowanie. Najlepsze to takie niesmakowe. Wino mi nie smakuje, cydr jest spoko, ale raz na jakiś czas. Piwo niestety zaczęło mi szkodzić na żołądek. Lekko schłodzona wódka, może być w drinie - jest spoko.

Do góry Bottom