• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Jaki alkohol preferujecie?

eltechsam

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1337
Miasto
Wysoka
Jakąś tam mam chociaż latek przybywa.
Ze cztery lata temu na Mont Blanc byłam, pięknie było, polecam...:)

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3342
Miasto
PZ
Ja tylko raz byłem na Śnieżce daaawno :) ale ogólnie ciągnie mnie w góry, morze jest oklepane i zatłoczone, na Mazurach byłem nie wszędzie ale byłem a w góry Polskie to gdzie polecasz jechać?
Jakąś tam mam chociaż latek przybywa.
Ze cztery lata temu na Mont Blanc byłam, pięknie było, polecam...:)

eltechsam

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1337
Miasto
Wysoka
a w góry Polskie to gdzie polecasz jechać?
Wiesz, w polskie góry specjalnie nie polecam w sezonie letnim chyba, że chcesz stać w kolejce pod szczytem jak za komuny przed sklepem mięsnym...
Ja uwielbiam Karpaty Wschodnie i Południowe. Przeszłam większość pasm i szczytów. Prawdziwa frajda i odpoczynek i obcowanie z naturą jest jak idziesz trzy dni z plecakiem i spotkasz dwóch turystów i trzech pasterzy na szlaku...
W Alpach przepiękne są Dolomity i ich fantastyczne szlaki ubezpieczone czyli tzw. via ferraty.:)

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3342
Miasto
PZ
Wiesz, w polskie góry specjalnie nie polecam w sezonie letnim chyba, że chcesz stać w kolejce pod szczytem jak za komuny przed sklepem mięsnym...
Ja uwielbiam Karpaty Wschodnie i Południowe. Przeszłam większość pasm i szczytów. Prawdziwa frajda i odpoczynek i obcowanie z naturą jest jak idziesz trzy dni z plecakiem i spotkasz dwóch turystów i trzech pasterzy na szlaku...
W Alpach przepiękne są Dolomity i ich fantastyczne szlaki ubezpieczone czyli tzw. via ferraty.:)
A ile kosztuje przykładowo taki wypad na tydzień?

eltechsam

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1337
Miasto
Wysoka
A ile kosztuje przykładowo taki wypad na tydzień?
W tym dziale to odpowiedź będzie prosta: zależy jak drogi alkohol preferujesz na wieczornych biwakach... :p

A poważnie to zależy od kosztu zakwaterowania: od zero do 100E za dobę w zależności od preferencji oraz koszt paliwa który jest wszędzie porównywalny i około 20% wyższy niż w Polsce. :)

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3342
Miasto
PZ
W tym dziale to odpowiedź będzie prosta: zależy jak drogi alkohol preferujesz na wieczornych biwakach... :p

A poważnie to zależy od kosztu zakwaterowania: od zero do 100E za dobę w zależności od preferencji oraz koszt paliwa który jest wszędzie porównywalny i około 20% wyższy niż w Polsce. :)
ja mam preferencje takie że lubię pod namiotem :) ewentualnie jakaś tania kwatera pod dachem, raz w roku można sobie pozwolić na tydzień warunków spartańskich :)

eltechsam

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1337
Miasto
Wysoka
Tylko raz w roku?
No dobra, zaraz tu wpadnie @Autoelektronika i tradycyjnie nas będzie ustawiał z lekkim zabarwieniem zwyzywania... :D:p

mechanik.k

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1752
Miasto
London
mechanic-diagnostics-pl-london.mycylex.co.uk
Coś mi się nie zatrybiło.

Ostatnia edycja:

eltechsam

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1337
Miasto
Wysoka
Wracając do tematu zasadniczego wpadłam na jedynie słuszną odpowiedź, nie wiem czy podzielacie moje zdanie?
CODZIENNIE INNY... :):D:p

Do góry Bottom