Misiakowski
Zweryfikowany Mechanik
Wydaje mi sie się różnica w tym ze F to przystawka do laptopa a B ma wbudowany oscyloskop
Porównanie F-touch do Autel MS 908 PRO + Flash to nieporozumienie. To sprzęty z kompletnie innej planety. Jeśli robisz programowanie sterów to za MS 908 S PRO + Flash nie przepłacisz tylko sobie kupisz sprzęt do zarabiania kasy. F-touch dobry do Włocha ale działa wolno bo to przystawka do laptopa w dodatku już nie produkowana. Autel to sprzęt nieporównywalnie większymi możliwościami juz nawet w modelu 906 a co dopiero 908. i to jeszcze z Flash.Witam. Ja również szukam coś uniwersalnego z możliwością aktualizacji eprom.
Jak spisuje sie w realu F-Touch ?
i co sądzicie FCAR F7S PRO ?
i czy warto przepłacać za AUTEL MS908 MaxiSys PRO + FLASH
Licze na szczere wypowiedzi i może zaproponujecie coś sprawdzonego na czym sami pracujecie.
pozdrawiam
Witam. Ja również szukam coś uniwersalnego z możliwością aktualizacji eprom.
Jak spisuje sie w realu F-Touch ?
i co sądzicie FCAR F7S PRO ?
i czy warto przepłacać za AUTEL MS908 MaxiSys PRO + FLASH
Licze na szczere wypowiedzi i może zaproponujecie coś sprawdzonego na czym sami pracujecie.
pozdrawiam
Porównanie F-touch do Autel MS 908 PRO + Flash to nieporozumienie. To sprzęty z kompletnie innej planety. Jeśli robisz programowanie sterów to za MS 908 S PRO + Flash nie przepłacisz tylko sobie kupisz sprzęt do zarabiania kasy. F-touch dobry do Włocha ale działa wolno bo to przystawka do laptopa w dodatku już nie produkowana. Autel to sprzęt nieporównywalnie większymi możliwościami juz nawet w modelu 906 a co dopiero 908. i to jeszcze z Flash.
Porównanie F-touch do Autel MS 908 PRO + Flash to nieporozumienie. To sprzęty z kompletnie innej planety. Jeśli robisz programowanie sterów to za MS 908 S PRO + Flash nie przepłacisz tylko sobie kupisz sprzęt do zarabiania kasy. F-touch dobry do Włocha ale działa wolno bo to przystawka do laptopa w dodatku już nie produkowana. Autel to sprzęt nieporównywalnie większymi możliwościami juz nawet w modelu 906 a co dopiero 908. i to jeszcze z Flash.

Jak Pass Thru to tylko 908 PRO z Autela. Tyle że z legalnej dystrybucji bo jak kupisz import a Aliexpress (Allegro) itp. to nie będzie Ci działać darmowe programowania dla Merca i BMW . Ostatnio to wyłączyli nawet płatne programowania grupy VAG dla nieautoryzowanego importu.Zależy mi na diagnostyce adaptacjach i na aktualizowaniu oprogramowania sterowników, AUTEL 908 to wszystko obsługuje? A ty na czym pracujesz?
Ciekawy jestem jak w razie problemów wymusisz na firmie sprzedającej z Chin i z siedzibą w Chinach " Liftime Free Tech Support"Autel MK906BT to najnowsze narzędzie diagnostyczne Autel 2021
Wyświetl załącznik 39172Autel MaxiCOM MK906BT OBD2 Diagnostic Scanner Support Bluetooth Wifi Upgrade Version of Autel MS906
Comparing with MS906, Autel MK906BT has added advanced ECU coding function on the majority of VW vehicles, BMW vehicles, doubled the built-in battery capacity to 10,000mAh for 14 good hours of continuous use, added wireless connection for easier remote diagnosis, added compatibility with add-ons...www.auteldiag.com
???

Ależ w tym temacie już tu wszystko powiedziano...![]()