Misiakowski
Grupa Wsparcia Technicznego
Wydaje mi sie się różnica w tym ze F to przystawka do laptopa a B ma wbudowany oscyloskop
Porównanie F-touch do Autel MS 908 PRO + Flash to nieporozumienie. To sprzęty z kompletnie innej planety. Jeśli robisz programowanie sterów to za MS 908 S PRO + Flash nie przepłacisz tylko sobie kupisz sprzęt do zarabiania kasy. F-touch dobry do Włocha ale działa wolno bo to przystawka do laptopa w dodatku już nie produkowana. Autel to sprzęt nieporównywalnie większymi możliwościami juz nawet w modelu 906 a co dopiero 908. i to jeszcze z Flash.Witam. Ja również szukam coś uniwersalnego z możliwością aktualizacji eprom.
Jak spisuje sie w realu F-Touch ?
i co sądzicie FCAR F7S PRO ?
i czy warto przepłacać za AUTEL MS908 MaxiSys PRO + FLASH
Licze na szczere wypowiedzi i może zaproponujecie coś sprawdzonego na czym sami pracujecie.
pozdrawiam
Witam. Ja również szukam coś uniwersalnego z możliwością aktualizacji eprom.
Jak spisuje sie w realu F-Touch ?
i co sądzicie FCAR F7S PRO ?
i czy warto przepłacać za AUTEL MS908 MaxiSys PRO + FLASH
Licze na szczere wypowiedzi i może zaproponujecie coś sprawdzonego na czym sami pracujecie.
pozdrawiam
Porównanie F-touch do Autel MS 908 PRO + Flash to nieporozumienie. To sprzęty z kompletnie innej planety. Jeśli robisz programowanie sterów to za MS 908 S PRO + Flash nie przepłacisz tylko sobie kupisz sprzęt do zarabiania kasy. F-touch dobry do Włocha ale działa wolno bo to przystawka do laptopa w dodatku już nie produkowana. Autel to sprzęt nieporównywalnie większymi możliwościami juz nawet w modelu 906 a co dopiero 908. i to jeszcze z Flash.
Porównanie F-touch do Autel MS 908 PRO + Flash to nieporozumienie. To sprzęty z kompletnie innej planety. Jeśli robisz programowanie sterów to za MS 908 S PRO + Flash nie przepłacisz tylko sobie kupisz sprzęt do zarabiania kasy. F-touch dobry do Włocha ale działa wolno bo to przystawka do laptopa w dodatku już nie produkowana. Autel to sprzęt nieporównywalnie większymi możliwościami juz nawet w modelu 906 a co dopiero 908. i to jeszcze z Flash.