• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Jaki tester diagnostyczny kupic????

voodo

SuperMechanior
Punktów
201
Według ogłoszenia to oba są na kontrolerze FTDI FT231X. Gdybym miał wybierać z tych dwóch to wziąłbym z pierwszego linku.

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
Są miałem ale to to samo co ten fiatowski co ma z KKL

BPbartek

SuperMechanior
Punktów
11
Miasto
Kosmos
kolego ten foxwell to totalna lipa kupiłem go i leży w szafie

wojtekoslo

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
oslo
kolega ma launch x431 z aliexpres dużo tańszy ,Ma dużo funkcji specjalnych to samo co serwisowe komputery .Na prawdę wart swojej ceny Polecam

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
Ja swojego sprzedałem z ogromna strata i sie z tego powodu ciesze

Adam Gmail

SuperMechanior
Punktów
23
Kolego Cindwindre testery Magneti Marelli sobie lepiej odpuść. Weź pod uwagę, że Magneti nie jest producentem testerów tylko daje na nie swoje nalepki , a kupuje je u innych.
Testery serii Vision, Smart i Logic robi dla nich kiepski Tecnomotor który we Włoszech jest daleko, daleko w tyle za Texą czy Brain Bee.
Tester Asian Gold to nic innego jak Carman Scan (Nextech), którego ludzie chcący robić dobrze auta azjatyckie wymieniają póki jeszcze mogą na Gscana bo kolejne softy do Carmana to po prostu porażka. Sam tak zrobiłem kilka lat temu.
Poczytaj zresztą forum i znajdziesz wiele lepszych rozwiązań niż MM. Zależy co chcesz robić tymi testerami.

Szumek72

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
712
Miasto
Poland Warsaw
A co sądzicie o testerach diagnostycznych z Magneti Marelli? Wiem, że nie należą one do najtańszych lecz wydaje mi się, że warto w nie zainwestować by mieć porządny sprzęt na lata.
Jaki masz budżet i co chcesz nimi robić?
U ciebie w Krakowie jest taka firma na ul. Paproci, wpadnij do nich i pogadaj...

Szumek72

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
712
Miasto
Poland Warsaw
Szumek72... :facepalm:
Obudź się. Czytaj stopkę. Przecież Ci piszę, że on je chce sprzedawać. A tu reklamuje...
Kurde, chyba za ostro tyram...
no dopiero pokumałem, ale tak to jest jak łeb zabranzlowany i z tyrany...muszę zrobić wolne i iść w tango i się zrelaksować...

Do góry Bottom