BTW. Jest może jakiś człowiek na forum który jest w stanie naprawić autocom cdp plus? Czy ktoś się tym tu zajmuje?
Dobrze piszesz. Kabel łączący wtyczkę i tester a od testera do kompa szedł zasilający. I na tym wyjściu z testera na komp jest chyba uszkodzenie. W sumie od pół roku leży na półce i nie kojarzę już za bardzo. Laptop pracował na baterii .Laptop był zasilany z zasilacza 12 V z auta ?
Jednym słowem do naprawy czy do kosza?Uwalona kość zależy jaką masz FTDI i pamięć pewnie , zazwyczaj to pada , elektrostatyka najczesciej
Mam Diaguna juz ponad 4 lata tez mam h gutka i pare innych zabawek i powiem tak ze diahun mimo kiepskiego tlumaczenia jest naprawde spoko i robi sporo roboty starsze bmw renowki mazdy itd. napewno jest 100 razy lepszy od wynalazkow ryżowych typu ds.pro auto... czy innych wynalazkow wiadomo sprzetu nigdy nie za wiele ale diaguna bym nie pozbywał zadko go uzywam ale jest mi przydatny jak kolega potrzebuje cos na poczatek to diagun Lunch albo Cdif3 albo ori ds DELPCHI AUTOCOM. POTEM JUZ WYZSZA POŁKA CENOWADiagun raczej do mnie nie przemawia bo czasem takie bzdury pisze że nic z niego nie wiadomo żeby podawał jako zgodny ze standardem OBD to by było OK a tak czasem zgadywanka