arni_poznań
Zweryfikowany Mechanik
Ma wiedzę chłop 

Marku,odśwież informacje, bo chyba na alledrogo gościu już ma z wersją na andruta...zapowiadają na androida ciekawy jestem kiedy będzie

Ogarnij ELM położenia krańcowe serwomotoru turbiny w audi 3.0 TDI 11r +

No wiesz Marku chciałem kupić porządny sprzęt, który posłuży długo i nie bedzie się wieszał, będzie używany oczywiście jeszcze do internetu i różnych dupereli ale przede wszystkim chce się skupić na diagnostyce samochodowej.Laptop za 3000 do diagnostyki ? to jak F16 do orania pola ...
Powiedz mi jak długo używasz już tego sprzętu? Spotkałeś się już z przypadkiem że nie połączył się z samochodem, jaka jest szybkość połączenia, można w miarę dużo rzeczy tym zrobić? Czytałem na ich stronie i oczywiście wrażenie bardzo dobre ale sam wiem że to co piszą na stronie a rzeczywistość to 2 różne światy. Raczej wątpię aby w takiej cenie był to oryginalny jakiś sprzęt ale jeśli robi robotę to na pewno się nad nim zastanowię poważnie.MAXIECU www.maxiecu.com.pl używam od roku i jestem mega zadowolony. LEGAL!!! I cena za full z bluetooth 1400zł. Działa na laptopie i ma opcje tabletu.
Licencja przypisana do interfejsu i można mieć na tablecie i na laptopie bez problemów.
Tak tylko jak patrze na alledrogo na te interfejsy to są albo po 500 zł albo po 3 tys. ,piszecie że wszystko to chinole i z tego samego ryżu, ale cena nie jest ta sama , tylko to już ogromna różnica jak dla mnie, a chciałbym coś sprawdzonego, nie szukam super fajnego sprzętu, którym mogę zrobić położenie krańcowe turbiny , czy jakieś aktywacje pomp. Pop prostu potrzebuję tego do podstawowej diagnostyki tak jak pisałem, ajak wszystko pójdzie w dobrą stronę to wtedy będę myślał nad czymś legalnym i oryginalnym za kilkanaście tysięcy.Odpowiedź masz wyżej...
A tu masz do wglądu...A czym ty to ogarniasz bo widzę ze jesteś najmądrzejszy z całej wsi.
Moze jeszcze potrafisz zrobić adaptacje pod zderzak przez złącze diagnostyczne![]()