A jak myślisz...Uszczelnienia sam robiłeś czy warsztat?

Witam po wymianie uszczelnień w pompie paliwa ( common rail cp1) na zimnym silniku wachluja obroty jak się rozgrzeje jest ok czy ktoś wie gdzie tkwi problem.... Pozdrawiam
Uszczelnienia sam robiłem oringi na przewodach nowe pompa jest ok nic nie cieknie ale na zimnym silniku wachluja obroty tak sobie teraz myślę że może jeszcze filtr paliwa obejrzeć bo autko mam od niedawnaUszczelnienia sam robiłeś czy warsztat?
Wczoraj zciaglem peszel ten czarny z przewodu od filtra do pompy i przy odpaleniu na początku z paliwem leci jakby piana więc zacznę chyba od filtraMożliwe przyczyny: Powietrze w układzie paliwowym, jedna z sekcji kuleje, regulator ciśnienia paliwa pada.
Piana czyli powietrze w układzie. Skoro tylko pompę ruszałeś to sprawdź czy oring na powrotnym się nie podwinął.leci jakby piana więc zacznę chyba od filtra
A widzisz o tym niepomyslalem w tygodniu tam zajrzę to dam znać co wyszło DziękiPiana czyli powietrze w układzie. Skoro tylko pompę ruszałeś to sprawdź czy oring na powrotnym się nie podwinął.
Witam sprawdziłem i oring na powrotnym wyglądał na naderwany wymieniłem i narazie jest ok pozdrawiamPiana czyli powietrze w układzie. Skoro tylko pompę ruszałeś to sprawdź czy oring na powrotnym się nie podwinął.
Wróż Maciej to przy mnie pikuś, co?Tak... zadzwoń 0 765-432-997 Wyświetl załącznik 21563![]()