ostryt4
SuperMechanior
Oj przydałaby się, taka mała nawet była by w zasięgu ale zapewne z czasem okazało by się że jest za mała 

ale gdyby była w dobrej cenie , to pewnie szukał bym dla niej miejscaMiałem w latach 81do88 już emeryta artystę. Przy przeróbkach fiata i poldków skrzyń na5biegów , przerabiał tzn wydłużał wałki na 5- ty bieg.Kiedyś miałem kontakt z jednym, ale już na emeryturę odszedł
Co się martwisz , oni będą wymieniać , jak na zachodzie.nic się nie garnie do spraw technicznych
Co się martwisz , oni będą wymieniać , jak na zachodzie.
Ty to nie rozumiesz - przecież już wszystko wiedział.więcej nie przyszedł.
Siedzi, na tylnej kanapie i już bez fotelika...mówi że w autach siedzi od 5 roku życia
Powiem tak zrobił dla mnie 2 piasty przód i 2 tył z czoła i za 380 zł nawet się nie zastanawiałemCiekawe a drogi ?
No po co się wysilać, później głowa boliSzczyt został osiągnięty, masz rację źle go zrozumiałem

Znasz takie przysłowie - kto nie próbuje w kozie nie siedzi a kto w kozie nie siedzi to jest d...pa?albo most pokona ciebie ... mimo że nie patrzysz ...

Nie taki........jak go malują.Co powiecie na temat rozrządu w 2.5 tdi. Ten z pompa po drugiej stron