• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Kamera samochodowa.

Lebiedz

SuperMechanior
Punktów
170
Kup dobry uchwyt do telefonu i aplikacje zainstaluj ;)

Misiakowski

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
227
Miasto
Gdansk
Ja kupiłem kiedyś auchana za 99 mini camere plus kartę sd i śmiga nagrywa i w dzień i w nocy w hd także już 3 lata i jest ok wielkości 5na 5cm

alf28

SuperMechanior
Punktów
164
Miasto
wieś
też miałem na oku tego navitela ,ale był ostatni na wystawie, i kupione mio c325 fajne proste menu ,ale brak trybu parkingowego

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1896
Miasto
Koszęcin
Podlacze sie musze wymienic u siebie i zony. Od slonca obiektywy zmatowiały

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
W miarę fajnie nagrywa. Po niedzieli wstawię film z podglądu. W nocy zobaczę. Czułość w miarę. Na hard jak się ustawi to wystarczy w dziurę wjechać i robi zapis.

dimitriew

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
620
Miasto
Radom
Ja korzystam z mio mivue 795 wifi i powiem, że szału nie robi. Czytałem opinie roznych chińczykow o połowę tańsze i robią lepszą robite niż te "firmowe".

jhosef

SuperMechanior
Punktów
33
Miasto
Gdańsk
Ja wybierałem po jakości nagrań na YT i wielkości urządzenia. Zależało mi na jak najmniejszej.
Teraz wiem, że warto jeszcze brak pod uwagę zasilanie z kondensatorów zamiast baterii.
Ta po około roku umiera bo warunki są w samochodzie skrajnie słabe dla aku Li-ion. Albo mróz albo piekarnik.

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
niestety, ale youtube strasznie tnie jakość jak nie ma się konta premium. i dopiero teraz zauważyłem, że nie miałem max ustawień włączonych :)

Zbyhu88

Uczestnik
Punktów
1
Miasto
Wrocław
lepiej coś kupić na polskim rynku aby mieć gwarancję jak coś się stanie to łatwo o reklamację. Dobre parametry sprzętowe mają kamerki Mikavi. Zobacz np PQ1.

markiz

Uczestnik
Punktów
4
Ale w Chinach wszystko jest tańsze:), tylko co w przypadku reklamacji. Ja kiedyś zamówiłem zegarek tańszy o ponad połowę, tylko co z tego jak moduł miał uszkodzony. Za niższą cenę jest ryzyko, jest zabawa.

sylwekdm

SuperMechanior
Punktów
263
Miasto
Dolnośląskie
Można kupić w Chinach i mieć gwarancję w Polsce, ale moim poście nie o to chodzi. Ta kamerka to straszne barachło no name- w Polsce sprzedawana przez importera pod inną nazwą niż w Chinach - pooglądaj i poczytaj opinie na youtube.
- za 400 zł można mieć lepszy kupiony nawet w Polsce np.
https://mirapolnext.pl/wideorejestr...RM_zpyu1U6uTmGif9DgFmd-9OW1xpikxoCGykQAvD_BwE (na aledrogo jeszcze taniej)
z gps, wifi, asystentem pasa ruchu, przyklejaną na szybę, oraz dedykowaną aplikacją do podglądu na żywo, kopiowania, usuwania itd. a nie telewizorek na przyssawke która przy upałach będzie odpadała.
Tu masz znowu ten sam sprzęt pod inną nazwą:
https://www.euro.com.pl/rejestratory-jazdy/xblitz-go-se.bhtml

Do góry Bottom