? Dla mnie kuriozum. W intercarsie mi zaproponowali ofertę na kasę z terminalem i w tym też internet dla kasy online, terminal podobnież bez dzierżawy.Mnie to wkurzało że każdy u kogo byłem po kasę mówił mi że mam sobie płacić abonament jeszcze za dostęp do sieci dla kasy. Jeden gość mi nawet powiedział że sobie mam jeszcze modem dokupić. To jaka to kasa online jak kuźwa nie ma internetu w sobie? Dla mnie kuriozum. W intercarsie mi zaproponowali ofertę na kasę z terminalem i w tym też internet dla kasy online, terminal podobnież bez dzierżawy.
owszem mozna, ale tez jak bylem o kase fiskalna to zaproponowali mi jakies tam modele ONLINE ale zeby byla online to wiadomo trzeba miec dostęp- wtedy tak mozna puscic z telefonu i okej, z tym ze te kasy tak naprawde potrzebują byc podłączone kablem, lub jesli chcemy je przenosic to dokupic wlasnie dodatkowy moduł WIFI w pierwszym lepszym sklepie komputerowym lub u nich . Osobiscie robie sporo uslug na wyjezdzie, raczej 10-30km kabla nie bd ciagnal za autem hihi. Sciema zlodziejstwo i nic poza tymZ telefonu można udostępnić internet.
Mi ten od kas powiedział, że ona wysyła co 5 dni.Pytałam w serwisie czy to nie problem jeśli będą chwilowe braki sieci to stwierdzili że nie, po prostu gdy się kasa połączy to sobie w tedy dane wyśle. Zresztą one nie będą wysyłać informacji po każdym nabitym paragonie, tylko co jakiś czas
To wszystko zależy od US, mogą sobie ustawić nawet żeby co 5 minut wysyłałaMi ten od kas powiedział, że ona wysyła co 5 dni.
Posiadamy kase Elzab, nie trzeba kasy mieć podpiętej cały czas na kablu, trzyma cały dzieńowszem mozna, ale tez jak bylem o kase fiskalna to zaproponowali mi jakies tam modele ONLINE ale zeby byla online to wiadomo trzeba miec dostęp- wtedy tak mozna puscic z telefonu i okej, z tym ze te kasy tak naprawde potrzebują byc podłączone kablem, lub jesli chcemy je przenosic to dokupic wlasnie dodatkowy moduł WIFI w pierwszym lepszym sklepie komputerowym lub u nich . Osobiscie robie sporo uslug na wyjezdzie, raczej 10-30km kabla nie bd ciagnal za autem hihi. Sciema zlodziejstwo i nic poza tym
Nie spotkałam się z czymś takim, a co księgowa na takie rozwiązanie?Nie trzeba starej kasy oddawać. Można ją wykorzystać do innej działalności jeśli ktoś taką posiada, lub do handlu częściami .
Nie wolno wybijać tylko usługi czyli roboty, ta musi być wybita na online
Serwisant mi powiedział ze mogę kupić najtańsza online i bić na nią tylko usługi .Oprócz usług mam też handel częściami i mam drukarkę fiskalną
Proszę o komentarz czy dobrze to rozumiem
Nie spotkałam się z czymś takim, a co księgowa na takie rozwiązanie?