Na koniec roku spis się robi co zostało
Ja jestem na zasadach ogólnych i na vacie też jestem, ale w pkd nie mam handlu częściami tylko naprawa samochodów.Paweł jak najbardziej chyba musisz na częsci wystawiać paragon i być na vat tak mi się chyba wydaje, nie ma takiego czegoś że bierzesz na fakture i nie chandlujesz częściami a jak potem te części zdejmujesz ze stanu
łączy się z repozytorium co jakiś czas. jeśli nie uda się wysłać pakietu pojawia się komunikat.Wystawisz jakikolwiek paragon to musi być online!
łączy się z repozytorium co jakiś czas. jeśli nie uda się wysłać pakietu pojawia się komunikat.
Od 1 stycznia. pytałem się co jak nie będzie internetu z powodu awarii (a awaria będzie np jak przyjdzie chmura burzowaWiem. Chodziło mi o to, że jak obsługuje klientów detalicznych i wystawia paragony to musi mieć kasę typu online
) to usłyszałem, że i tak wyśle ja uzyska połączenie. także pic na wodę i straszenie ludzi z tym stałym dostępem.nie wiem. a co?O czym ty piszesz teraz? Przecież wiadomo że kasa łączy się z siecią.
możesz nie mieć internetu, wtedy kupujesz kasę z modułem i kartą SIMCzy naprawdę muszę zakładać internet jeśli korzystam z tego z telefonu udostępniam?