heniek1000
SuperMechanior
- Porady
- 4
- Punktów
- 587
...że nie miałem styczności z klimą, to sobie myślę...zapytam ekspertów. Używał ktoś czegoś takiego...zobaczcie ile osób kupiło i same pozytywne komentarze.
Oczywiście Ci którzy mają maszyny i na nich zarabiają będą zaraz drzeć japę...że nie.
...ale za użyciem tego przemawiają dwie rzeczy. Po pierwsze wiem że mam w środku olej na którym paprok może zaoszczędzić, po drugie ilość czynnika będzie zgodna z zadeklarowaną.
Obcięcie przez paproka 50-100 gramów podczas nabijania to standard. Jak klient nie widzi.
A tam gdzie klient widzi, to te maszyny pewnie tak działają jak miernik lakieru użyczony przez auto komis kupującemu.
I tak sobie myślę...że na lato to będzie bardzo dobra opcja. Ostatnio ch. uszkodzili mi zawór/igłę skrzywili. Nie wiem jak tego dokonali. Wpinając się maszyną to naprawdę trzeba być magikiem, żeby tego dokonać. Jedynie śrubokrętem, ładnie ustawić/skrzywić tak żeby henio za miesiąc znowu wrócił na nabicie klimatyzacji.
Oczywiście Ci którzy mają maszyny i na nich zarabiają będą zaraz drzeć japę...że nie.
...ale za użyciem tego przemawiają dwie rzeczy. Po pierwsze wiem że mam w środku olej na którym paprok może zaoszczędzić, po drugie ilość czynnika będzie zgodna z zadeklarowaną.
Obcięcie przez paproka 50-100 gramów podczas nabijania to standard. Jak klient nie widzi.
A tam gdzie klient widzi, to te maszyny pewnie tak działają jak miernik lakieru użyczony przez auto komis kupującemu.
I tak sobie myślę...że na lato to będzie bardzo dobra opcja. Ostatnio ch. uszkodzili mi zawór/igłę skrzywili. Nie wiem jak tego dokonali. Wpinając się maszyną to naprawdę trzeba być magikiem, żeby tego dokonać. Jedynie śrubokrętem, ładnie ustawić/skrzywić tak żeby henio za miesiąc znowu wrócił na nabicie klimatyzacji.
straszne rzeczy
wolę uchylić okno bo gaz gdzieś ciągle ubywał a wymieniłem sporo części, tak to jest ze starymi kapciami, najlepiej byłoby wszystko wymienić na nowe, z kolei w a6 pouszczelniałem złącza i klima chodzi, nawiasem mówiąc tutaj muszę obrąbać Dupę majstrom od klimatyzacji, z reguły wszystko sam zawsze naprawiałem oprócz tego bo nie miałem wiedzy i narzędzi ale po tym jak zapłaciłem im ponad 1000 zł za nabijanie i sprawdzanie szczelności bez skutku to się nauczyłem jak to działa, kupiłem narzędzia i tak taniej wyszło niż usługi fachowca

A wy ciagle pokrzywdzeni, w kazdym temacie