Według mnie Honitony są lepsze od YATO ale mniej elementów mają - ja codziennie nie robię samochodów, okazyjnie swojego, rowery i takie tam prace w domu więc u mnie narzędzia nie dostają wycisku - kumpel robi trochę samochody i między innymi zestawem yato 94 elementowym i mu nic nie padło - chodź piszą że w yato grzechotka 1/4 jest słaba - też trochę urządzam teraz garaż i brałem Honitona, kupuję powoli, walizkę 94 elementy potem trochę grzechotek na sztuki, w tej walizce nie było rozmiaru 3/8 więc sobie oddzielnie skompletowałem zestawik. Z YATO mam 2 grzechotki jedna 1/4 w walizce 38 elementów ( okazyjnie kupiłem ale bardzo mało tego używam - wygodna do przewożenia) i taka 3/8 ale cała metalowa, rączka bez okładzin wiec ta druga jest bardzo solidna ale ona występuje w innych zestawach w metalowych skrzyneczkach- dodam jeszcze że Honiton ma 36 zębów a Yato 72 (skok roboczy 10 stopnie w 36 zębach a w 72 zębach 5 stopni) - chodź nie wiem jaki model grzechotek jest w tej walizce 111 elementów- bo ja jedną grzechotkę Honitona kupiłem 1/2 z 72 zębami , czasem 72 zęby bardzo się przydaje w ciasnych miejscach. Honidriver : przejrzyj to
http://www.honiton.com.tw/pol_abouts.php?aid=2 , inne firmy tez mają nasadki które odkręcają 5 rodzajów śrub np Coval i zwie się Spline - ale czytałem że niektórym ludziom te nasadki niszczą łby śrub - zważyłem że te splin maja proste rozwiązanie on całym obwodzie półkoliste wypusty i tyle i to może być przyczyną że na samych rogach nakrętki te wypusty działają siłą i to jest za mała powierzchnia dlatego zostają ślady na śrubie - a Honidraiver nie ma tego tylko powtarzalnie inne wypusty pod każdy rodzaj śruby więc wydaje mi się że nie powinien niszczyć śrub -zresztą mam jedną nasadkę honidriver 10 i próbowałem na śrubie i nie zostawiła żadnego śladu - przymierzam się teraz zakupić komplet 10szt za 70zł tych Honidriverów zamiast kompletu nasadek typu E - w niektórych pojazdach występują takie śruby - Niedawno też zacząłem trochę kupować narzędzi firmy NEO - wprowadziła 25 lat gwarancji i ma zestawy np: 108 elementów z nasadkami typu E więc odpada kupowanie ich oddzielnie -
http://allegro.pl/zestaw-108el-neo-08-666-klucze-nasadowe-12-kluczy-i4658383364.html (tu jeszcze jakieś dorzucają lipne płasko oczkowe ale zawsze na początek

) tylko nie wiem jak z trwałości grzechotek w NEO jest ale jak maja 25 lat gwarancji - to nie powinno być raczej problemu. Przykład: kupiłem wkrętak NEO giętki i w uchwycie zdejmowanym na bity nie były wyfrezowane wpusty na kulkę - napisałem maila, opisałem co i jak po 2 godzinach dostałem odpowiedź że przepraszają - sprawdzą całą partie i w dwa dni przysłali mi nową końcówkę - bez żadnych problemów. Także tak to wygląda - ale poczytaj opinie także innych bo ja to raczej amatorsko tego używam.