• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Klucze dla własnego garażu

palikot

SuperMechanior
Punktów
13
mowa była o NEO
jednej z marek Topexu
bardzo dobrych narzędziach z 25 letnią gwarancją
widzę że u mechaników z czytaniem trochę nie ten teges

ExpertGrupyTopex

Początkujący
Punktów
0
kolego Maciek
skoro już wpadłeś na forum to może byś nam zapodał trochę konkretnych informacji
bo mam dość tych bredni które czytam na tym forum jak to marka a robiona w chinach a konfekcjonowana w polsce, jest gorsza od marki b robionej w chinach a konfekcjonowanej w czechach (używam obu do h..., więc i mam porównanie)
może podał byś trochę konkretów, ale nie marketingowego bełgotu, jak to jest z miejscem produkcji narzedzi (niektóre podobno są produkowane na tajwanie i mają być lepsze) i z kontrolą jakości
bo niektóre zestawy no name są wizualnie identyczne jak te sprzedawane pod jakąś nazwą
heh ?

Witaj!
Reprezentuję Grupę TOPEX, która w nazwie ma jedną ze swoich marek, ale w portfolio posiada ich kilka. Należy rozróżnić narzędzia dla profesjonalistów od narzędzi dla majsterkowiczów. Dla tych pierwszych skierowana jest marka NEO TOOLS, dla drugich marka TOPEX.
Ponadto Narzędzia mogą być produkowane wszędzie. Na ich jakość nie wpływa miejsce wytwarzania, ale przestrzeganie i kontrolowanie na wszystkich etapach produkcji oraz spełnianie ściśle określonych norm. Jesteśmy pewni naszych starannie wybranych dostawców, dlatego też udzielamy 25 lat gwarancji na narzędzia mechaniczne NEO. Dodatkowo ponad 1000 produktów NEO posiada międzynarodowy certyfikat TÜV. Grupa Topex posiada własne, świetnie wyposażone laboratorium, w którym na bieżąco są sprawdzane wszystkie nasze produkty.

Pozdrawiam, Maciek, Grupa Topex

Górek

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Lublin
I wszystko jasne w temacie Topex:D
Ja mam King Tony i jestem zadowolony!

Do góry Bottom