Czego oczekujesz? Skoro sprzedawca ci kod podał ( oryginalny ?Witam forumowiczów,
Kupiłem auto z zakodowanym radiem.
Od sprzedajacego dostałem smsem kod 2702, niestety nie działa.
Dziś przyszły mi wyjmaki do radia i oczom ukazała się naklejka na której jest kod ..... 2702. Ponowiłem, ale radio zablokowało się na amen.
SN radia: VWZ1Z7B6294882
Wyświetl załącznik 42006
Jak to na forum, pomocyCzego oczekujesz?

plomba to naklejka gwarancyjna ( gwarancja, że nikt radia nie otwierał, naklejka łącząca 3 obudowy ścianek ze sobą) co do kodu zmienianego, sądząc po kodzie który ci podał to cie w chuja zrobił. Kod w radiu mozna zmienić elektronicznie zmieniając układ kodu binarnego, wyższa szkoła, ale żeby to zrobic trzeba radio odkręcać i wlutować się w pamięć.Jak to na forum, pomocy
Wyjaśniłbyś o co chodzi z tą plombą? I zmianą kodu?
czy ta naklejka nie siedzi u mnie cały czas? jest na zdjeciuplomba to naklejka gwarancyjna ( gwarancja, że nikt radia nie otwierał, naklejka łącząca 3 obudowy ścianek ze sobą) co do kodu zmienianego, sądząc po kodzie który ci podał to cie w chuja zrobił. Kod w radiu mozna zmienić elektronicznie zmieniając układ kodu binarnego, wyższa szkoła, ale żeby to zrobic trzeba radio odkręcać i wlutować się w pamięć.
to nie naklejka gwarancyjna, wpisz sobie w google "guarantee label radio" i wejdź w galerię tam masz przykładowe plomby pokazane na radiuczy ta naklejka nie siedzi u mnie cały czas? jest na zdjeciu
Nie komentuje już tych numerów bo to jest śmieszne, ludzie widzą 4 cyfry na radiu to myślą, że to kod a potem płacz bo radio zablokowane..... a tak poza wszystkim to nie słyszałem,żeby producent naklejał kod na radio![]()
Czytaj pierwszy mój post tylko ze zrozumieniem, tam masz wszystkie potrzebne informację.Ok, czy ktoś jest w stanie z numeru seryjnego podać kod?