• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

[KONKURS DELPHI] FUNKCJE TESTERA DIAGNOSTYCZNEGO DELPHI DS150E

samspec13

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
646
Miasto
europolonia
Za to miałem inne doświadczenia. Marko -wy program na androida wykrył przez Mark-owe niebieszczańskie połączenie w Corsa B wypadanie zapłonu i nic nie szło z tym więcej zrobić. Okazało sie po skanie Delphi-m że jest błąd sondy przed katem. W parametrach na wolnych czy gazie 0.416 i bogato cały czas.

piohol

SuperMechanior
Punktów
115
Miasto
Kępno
Jeszcze takiej wazeliny nie czytałem. Wierzyć się nie chce, że uniwersalny tester ma tylko same zalety i robi wszystko bez problemu. Czy jest takim ach i och fejsem to bym polemizował ale użytkownicy wiedzą lepiej. Wcześniej czytałem na tym forum, że nie da się zrobić wszystkiego jednym testerem ale widzę, że jest taki. Jak, ktoś będzie pytał o super tester skieruję go do tego wątku na forum. Mam nadzieję, że nie zmienicie zdania.

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1880
Miasto
Koszęcin
Każdy lubi to co ma. Ja mam inny licencjonowany i go chwale

lukkiwlkp

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
976
Miasto
PGS
Coś co jest do wszystkiego jest do.....

Następny konkurs:)
A jeśli chodzi o tester "delphi" to dużo robi!!!

suse1

SuperMechanior
Punktów
167
Miasto
Olkusz
Mitsubishi Outlander po wymianie DPF w innym warsztacie. Na desce rozdzielczej cały czas błąd odnośnie filtra cząstek stałych. Zakład, który wykonywał wymianę filtra wysłał klienta do serwisu bo twierdził, że nikt inny tego nie ogarnie. Szczęśliwie klient trafił do mnie i o dziwo Autocom ogarnął temat bez zająknięcia - reset wartości DPF i kontrolka zgasła. Klient zaoszczędził pare groszy a ja zyskałem kolejnego stałego klienta.
autocom to chyba jeden z najlepszych ;)

maksiormech

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Poznań
Widze że dobre opinie ma ten tester a właśnie sie zastanawiałem czy go sobie kupić. Grunt że łatwy w obsłudze i chyba sie zdecyduje

samspec13

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
646
Miasto
europolonia
Z podziękowaniem , czujnik też dotarł . przynajmniej Delphi nie kituje .

Do góry Bottom