nawet ciekawa...jak w nocy z moją nie kotłuję to lubie nawet poczytac:bookworm:
Vicia Zweryfikowany Mechanik Dołączył 26.12.2018 Postów 4405 Porady 1 Punktów 1104 Wiek 39 Miasto ...Seksu i biznesu... 30.01.2020 #21 nawet ciekawa...jak w nocy z moją nie kotłuję to lubie nawet poczytac
E ellismht Początkujący Dołączył 27.01.2020 Postów 9 Punktów 0 Wiek 30 31.01.2020 #22 Dziękuję serdecznie Vicia, ale niestety potrzebuję książki p. Trzeciaka. Jednakże bardzo doceniam i jeszcze raz bardzo dziękuję za fatygę.
Dziękuję serdecznie Vicia, ale niestety potrzebuję książki p. Trzeciaka. Jednakże bardzo doceniam i jeszcze raz bardzo dziękuję za fatygę.
Vicia Zweryfikowany Mechanik Dołączył 26.12.2018 Postów 4405 Porady 1 Punktów 1104 Wiek 39 Miasto ...Seksu i biznesu... 31.01.2020 #23 ellismht napisał: Dziękuję serdecznie Vicia, ale niestety potrzebuję książki p. Trzeciaka. Jednakże bardzo doceniam i jeszcze raz bardzo dziękuję za fatygę. Kliknij aby rozwinąć... własnie zaciekawil mnie ten autor i sam był bym ciekaw tej książki nie koniecznie w pdf...mam jeszcze jakies inne jeszcze w zawodowce w szkole kupilem
ellismht napisał: Dziękuję serdecznie Vicia, ale niestety potrzebuję książki p. Trzeciaka. Jednakże bardzo doceniam i jeszcze raz bardzo dziękuję za fatygę. Kliknij aby rozwinąć... własnie zaciekawil mnie ten autor i sam był bym ciekaw tej książki nie koniecznie w pdf...mam jeszcze jakies inne jeszcze w zawodowce w szkole kupilem
Vicia Zweryfikowany Mechanik Dołączył 26.12.2018 Postów 4405 Porady 1 Punktów 1104 Wiek 39 Miasto ...Seksu i biznesu... 1.02.2020 #24 dzis udalo mi się wyrwac dwie ksiązki moze udalo mi sie je uratowac przed utylizacją. czy o tą książke ci chodziło? jest autorstwa krzycha trzeciaka fajnie opisane podstawy ale niestety raczej do aut poprzedniej dekady ale naprawde fajna.
dzis udalo mi się wyrwac dwie ksiązki moze udalo mi sie je uratowac przed utylizacją. czy o tą książke ci chodziło? jest autorstwa krzycha trzeciaka fajnie opisane podstawy ale niestety raczej do aut poprzedniej dekady ale naprawde fajna.