• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

KTS560 czy Delphi DS180

HERMES

Bywalec
Punktów
11
Witam, na co padł wybór, sam się zastanawiam...

Psikuta1994

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
417
Mam tego Delphi jako jeden z dodatkowych , tańszych których,,nie szkoda i szczerze mówiąc robi robotę przy większości aut. Sprawnie odczytuje dane parametry , koduje wtryski , czyta ABS i wartości , kasuje błędy , robi adaptacje , ogólnie taki ,,do wszystkiego z podstaw " wiadomo , że trafi się coś czego nie zrobi , nie ma w nim nowszych Maserati np. co mnie zdziwiło ostatnio jak isp. Serwis. Chciałem skasować nie było w ds150 jak i w da 180 . Ale Texa i autem już miały to . Także z czystym sumieniem za te pieniądze to co robi jest opłacalne

Brzostowski

SuperMechanior
Punktów
22
Patrząc na to co robi ryżowe delphi, to na stopro wziąłbym oryginalesa w takim porównaniu

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1401
Mam DS180 i to drugie tez,BlueTech wymiata,wczesniej miałem DS150 tez z ori.Nie porownojcie do ryzu bo przepasć.
W tym roku zmieniam dotychczasowe nawyki i zmieniam prawie cała flote testerów na całkiem innych producentów bo chyba mi brakuje wrazen,tez beda dylematy a na efekty trzeba bedzie poczekać.Jakby ktos chciał to na poczatek bedzie do sprzedania DS180(abo wygasło chyba w listopadzie) i X431(abo do maja jak dobrze pamietam)

Do góry Bottom