• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Kwiaty weiloletnie w ogrodzie

Antosia

Początkujący
Punktów
1
Jak w temacie, powiedzcie mi czy ma ktoś z Was ogród ? Jeśli tak, to czy trzymacie może kwiaty wieloletnie w ogrodzie ? Czytam teraz taki artykuł. Mam też teraz jeszcze choinkę w donicy, ale nic z tego nie będzie :( uschła ;(

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1103
Miasto
...Seksu i biznesu...
Antosia słońce to forum mechaników ... A tak marginesie ...ma ktoś kwiatki w warsztacie?? Nie wliczając Maryśki.:)

Antosia

Początkujący
Punktów
1
Antosia słońce to forum mechaników ... A tak marginesie ...ma ktoś kwiatki w warsztacie?? Nie wliczając Maryśki.:)
hahahaha :D Masz racje ;) Ale Maryśki nie mam :D Niestety, aż taka jej fanką nie jestem :)

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1103
Miasto
...Seksu i biznesu...
Nie no ja też nie raczej chodziło mi o nią jako nie o kwiat aaaa raczej jako towar uźytkowy...
Antosia co tu robisz na tym forum z tymi kwiatami;) ???

Antosia

Początkujący
Punktów
1
Zapytałam, bo może jest tutaj ktoś, kto oprócz zainteresowania samochodami, interesuje się może kwiatami czy ogrodem. a na to forum trafiłamw grudniu, miałam problem z focusem mk2, wtryski mi poszły w 1,6 tdci, rocznik 2007, w 2008 pierwszy raz wyjechał na drogę, Był też wymieniony zaworek, wtryski zostały zamówione za takiej jednej strony przez męża. I miałam ogromne wątpliwości co do tego. czy dobrze zrobił. Ale jak na razie wszytsko działa, auto zostało naprawione przed świętami,

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1103
Miasto
...Seksu i biznesu...
O no to dzięki Bogu...
Aj Antosia , w to wątpię by prowadzić czy pracować w warsztacie to mieć jeszcze czas na ogród i kwiaty..:/ by najmniej napewno nie u mnie:/

Antosia

Początkujący
Punktów
1
O no to dzięki Bogu...
Aj Antosia , w to wątpię by prowadzić czy pracować w warsztacie to mieć jeszcze czas na ogród i kwiaty..:/ by najmniej napewno nie u mnie:/
Rozumiem. A wracając do auta...w tym roku planujemy zakup samochodu ale już z salonu, a focusem jeździć, aż padnie. Ogólnie auto po wymianie wtrysków i zaworka, dostało kopa,

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1103
Miasto
...Seksu i biznesu...
Prawidłowe podejście ,a jeśli można spytać ..salonowe to co to będzie w co uderzacie??

Antosia

Początkujący
Punktów
1
Prawidłowe podejście ,a jeśli można spytać ..salonowe to co to będzie w co uderzacie??
Nie wiemy jeszcze. Marzyłoby nam się Audi, VW ale...... raczej będziemy stawiać na coś co nie będzie tak strasznie drogie w utrzymaniu. A Ty co polecasz ?

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1103
Miasto
...Seksu i biznesu...
Ja to fan Volvo jestem i ....chyba uderzał bym w. To ...Volvo nie jest aż tak straszne jak go opisują
Itp itd... fakt że na salonowy model nie stać mnie no z wiadomych względów mam klamota z 97" serwisuje go sam i się go nie wstydzę:p

Antosia

Początkujący
Punktów
1
Ja to fan Volvo jestem i ....chyba uderzał bym w. To ...Volvo nie jest aż tak straszne jak go opisują
Itp itd... fakt że na salonowy model nie stać mnie no z wiadomych względów mam klamota z 97" serwisuje go sam i się go nie wstydzę:p
Hehe, okay, a tak poza Volvo ? Teraz z tych nowych ? Wiem, ze w salonach są też roczniki z przed 5 lat , dobrze mówię ? Czy źle zrozumiałam męża :p

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1103
Miasto
...Seksu i biznesu...
Hyundai może jakiś itp...audi czy VW. To już nie to samo co lata 90te
...polowa postów tu na forum to właśnie problemy z. Merfem audi VW wiecznie coś nie tak

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1103
Miasto
...Seksu i biznesu...
Powiem ci że w dzisiejszych czasach a one nie pewne są ...ceny benzyny gazu ropy itd. Trzeba by było zastanowić się nad jakimś oszczędnym samochodem małym...np hjundaj i10 lub toyota Yaris ....moja mama ma jedno szfagieer drugie chwalą oby dwa...

Chyba że coś ...z elektryka?
Automatyczne połączenie postów:

Fokus ładny podoba mi się ...lubię kombi ..

Mesiek

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
470
Miasto
PLE
Te nowe auta w salonach to też niezłe kwiatki...

Może niech Antosia celuje w jakiegoś elektrycznego woza. Co by potem się kwiatkom lepiej rosło w czystszym środowisku hehe.

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
Ja bym pomyślał o jakiejś hybrydzie plugin, moim zdaniem najlepsze wyjście w dzisiejszych czasach, Toyota ma największe doświadczenie w tych tematach, ogólnie jak widzę to najmniej ich u nas na warsztacie

A co do kwiatów na warsztacie, nie zauważyłem żadnych :D jedynie u mnie na są jakieś krzaki w doniczkach, myślę że na samym warsztacie nie służyły by im spaliny

Do góry Bottom