Konio
Zweryfikowany Mechanik
Ale kurwa ,czy zaciski nie pasują na mocowania ,bo piszę o całych zaciskach

Ale kurwa ,czy zaciski nie pasują na mocowania ,bo piszę o całych zaciskach![]()

)
I te czesci lataja u mnie w prywatnym i u znajomego, a mamy auta dlubane i lubimy w wakacje na tor pojechac. O dziwo ich uszczelniacze sie nie pala mimo plonacych zywym ogniem hebli.
no właśnie ktoś w końcu rozsądnie napisał, ale moje pytanie było z tąd że po prostu mój wspaniały kierownik( były taksówkarz) sobie wymyślił taką inowacje.Obelix daj pokój w hamulcach nie ma co grzebać choć by było lepiej od produkcji bo sam sobie strzelisz w kolano a niedaj BOZE i.t.d a że drogie to się nie martw ty nie płacisz ,,
No właśnie interesowało mnie co sądzicie ale widzę ze 90% ma to samo podejćsie co mój wspaniałomyślny kierownik czyli wyżeźbić i auto i klijęta.MOCNE!!!
A może należało powiedzieć w pierwszym poście co chcesz usłyszeć .
Bo po przebiegu tej rozmowy wnioskuje ,że nie interesowało Cię nic po za tym by sprowadzić odpowiedz do wersji która Ciebie usatysfakcjonuje.
W tej sytuacji widzę tylko jeden cel –wydrukujesz tą rozmowę i pokażesz szefowi i klientowi mówiąc a nie mówiłem.
Tak zaciski założone te od IVECO nie stety.auto naprawione ?
Ale też montujecie zamienniki ?a jesli tak to z jakiego powodu je wymieniacie? czy wszyscy kierowcy w iveco dojeżdżaja tak klocki ze uszkadzaja zaciski?Czy po prostu te zamienniki sa tak tanie ze nieopłaca się kupować zestawu naprawczego do orginalnego zacisku?zbieg okolicznosci raczej, mamy parę iveco z 2007 r i w nich zaciski śmigają nadal

Niewiem po co ten kolo odpisuje na moje posty skoro miał je ignorować.A mnie tam smieszy ten temat... Obelix taki profesjonalista a chce kowalskie rpzerobki robic! Czy to nie zaprzecza jedno drugiemu i nie wychodzi tu jakis brak wiedzy podstawowej u pana profesjonalnego co kluczem filtry przykreca?![]()
hasasasasa