• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

MaxiEcu- porada

winetoo

SuperMechanior
Punktów
976
Miasto
Radom
Dobry fachowiec gównem zrobi więcej niż pachciarz najlepszym i najdroższym oryginałem, wiem to z własnego doświadczenia.

suse1

SuperMechanior
Punktów
167
Miasto
Olkusz
jasne i znam takich co telepatycznie robią zupełnie bez sprzętu :D:D:D

Tom_

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
232
Miasto
Szczytno
Takiej spiny na klony nie widziałem :D

Taka prawda, na początku nie miałem za dużo sprzętu i jechałem po kosztach.. ludzie po diagnostyce na KTS, TXT i innych cudach przyjeżdżali bo nie potrafili obsłużyć tymi cudami.
Ale prawda jest taka żadne uniwersalny nie dorówna serwisówkom

suse1

SuperMechanior
Punktów
167
Miasto
Olkusz
no właśnie tylko trzeba umieć się narzędziami posługiwać czyli trzeba być fachowcem i nie pitolić że jakiś lm albo inne goofno zrobi lepiej bo to fizycznie nie możliwe

zaraz marek tu wpadnie i nam wytłumaczy :D

suse1

SuperMechanior
Punktów
167
Miasto
Olkusz
no tak ale to i tak to samo goofno to jak byś miał scyzoryk zamiast śrubokręta a marek i lm to stara miłość on elema broni jak niepodległości :D:D:D

suse1

SuperMechanior
Punktów
167
Miasto
Olkusz
genau

marek stary daj pyska :D

Punktów
0
Miasto
Pruszków
piohol ale, że o co chodzi z tą aktualizacją?:( Podają, że jest darmowa do końca życia.
Słuchajcie jak napisałem do warsztatu kumpel kupił sprzęt niby profeska za 15tyś. i nawet adaptacji przepustnicy nie mógł zrobić o ustawianiu zapłonu już nie wspomnę. Dlatego mając jakieś tam porównanie jak na pierwsze użycie ME jest dla mnie Ok. Nie mówię, że jest najlepszy z tych tańszych ale daje radę. To jest moje pierwsze wrażenie, być może za rok będę miał już inne i wtedy też o nim napiszę:)
Teraz testuję i wiem już, że na pewno brakuje mi możliwości ustawiania zapłonu a to akurat przydatna funkcja.

suse1

SuperMechanior
Punktów
167
Miasto
Olkusz
jak czytam te różne pleplania mam rozwolnienie

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1883
Miasto
Koszęcin
Tak piszesz jakbyś był z konkurencji. Robiłeś cos tym sprzętem?

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
To na zasadzie
nie wiem nie znam się ale się wypowiem , nie znam tego sprzętu wiec trudno mi cokolwiek pisać a nikt z okolicy nie ma, na pewno rozwojowy bo ciągle coś piszą możliwe ze jak wiej napiszą będą chcieć za aktualizacje bo zeby miec prawa do użytkowania diagnostyki trzeba wykupić licencje u producenta ( dokładnie to nie wiem ) pewnie coś jest zastrzeżone jakimś patentem . A @samspec13 wiesz ze to się łączy przez elma ? :D:D:D:D:D:D i nie bronie elma mam inny pogląd na ten temat

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1883
Miasto
Koszęcin
Wersja full ma multiplexer z mozliwoscia konfiguracji pinow. Kupilem to dla spokojnej Du..y i mocno mnie zaskoczyły mozliwosci. Na chwile obecna stwierdzam ze pokrycie z programami inpa, Opcom, Lexia DB, vcds. Wynosi około 80%. Dolozenie karty renault, kodowanie wtrychow nawet głupi aku w bmw ogarnie

suse1

SuperMechanior
Punktów
167
Miasto
Olkusz
Tak piszesz jakbyś był z konkurencji. Robiłeś cos tym sprzętem?
przerobiłem prawie wszystkie tego typu pudełeczka i jedynie kilka spełnia wymagania ale wtedy i cena odpowiednia czyli coś od ross tech i od adaco i jeszcze vcp reszta to budżetowa partyzantka

suse1

SuperMechanior
Punktów
167
Miasto
Olkusz
Ostatnia edycja:
Do góry Bottom