• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Mechanicy a teorie spiskowe.

lukias

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
163
Miasto
Lubelskie
Na grypę już nikt nie choruje tzn nikt nie prowadzi statystyk. Teraz tylko COVID

elektryk1234

SuperMechanior
Punktów
56
Trzeba popracować w pogotowiu . w tomografii wszystko bedzie jasne. Pluca mleko. Grypa to mały Pikuś

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
służba zdrowia składa się głównie z takich inteligentów jak ty posrańcu. to nie szokuje, to budzi litość.

elektryk1234

SuperMechanior
Punktów
56
Posraniec a co to znaczy? Przyglupie

A mówią ze jak nic nie potrafisz to bedziesz mechanikiem

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl

elektryk1234

SuperMechanior
Punktów
56
U mnie byli rodzice brat ciotka wujek. Ja dwa razy a ze dla medykow nie ma kwarantanny to sie pracuje.

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1401
Wiecie dobrze ze za bardzo wylewny niejestem publicznie w sprawach zawodowych to może chociaż w tym temacie coś na stukam. Do rzeczy. Przeszedłem przez to coś i nie kryje tego 2 tygodnie nie byłem na warsztacie, jak wróciłem to nie wiedziałem jak się zachować. Niby przeszło ale śrubokręt był ciężki jak kowadło i jeszcze parę dni dochodziłem do siebie. Dużo się widzi w sieci bo tv to wiecie, lepiej nie patrzeć. Mam swoje zdanie wyrobione na temat tego co się u nas ostatnio dzieje. A najbardziej wkurwiło mnie to że siedziałem w domu a tu nie dostaniesz się nigdzie, służba zdrowia upadła na amen. Zwolnienia nie miałem a raport miesięczny co nie robiłem pół miesiąca lipny w pizdu i zawirowało to trochę bo teoretycznie robiłem cały czas. Księgowa jak zobaczy papiery to się wyjebie na plecy, może i dobrze to w końcu zacznie myśleć jak sobie głowę stłucze.
Ale powiem wam tak, żyje i mam się bardzo dobrze i wiem że niejest to aż tak straszne jak to malują bo coraz więcej osób znam którzy przeszli albo są w trakcie i tylko jedna osoba dobiła się do jakiegoś ośrodka zdrowia. Dziś podstawił mi wóz do roboty taki doktorek i rozmawialismy na te tematy to gość się śmieje z tego. Też chorował i nie był nawet się testować. Ja zresztą też bo po 1 się niedobijesz a po 2 nie wierzę w wyniki. Jak mi chłop dziś opowiedział jak to działa wszystko bo ma bezpośredni kontakt z tematem to czysta parodia i kłamstwo.
RÓBMY swoje, jebac system, PiS itd i nie dajmy sobie dmuchać w kaszę.
Życzę wytwalosci w tym ujowym czasie i pozdrawiam wszystkich mechaników.

pawcar

SuperMechanior
Punktów
949
Miasto
Manchester
Czyli tak jak mówiliśmy od początku, coś jest, ale nie jest to czarna mamba ... i nie zabranie miejsc do chowania zmarłych.

Tylko diagu straszy, żeby trochę chociaż atencji dostać... "wszyscy umrzemy' matko i córko 25 k przypadków dziennie.

Szkoda, że nikt nie mówi, że w okresie ostatniej grypy, która w tym roku wyginęła ? Chorowało około 26 tys osób DZIENNIE ... i to są tylko te przypadki, które zgłosiły się do lekarza !!

Dziękuje dobranoc.

Do góry Bottom