pawcar
SuperMechanior
Łowcy skór z Łodzi. 2002 rok to był. 1000 zł za "skóre" mieli.
1000 zł za żywego człowieka żeby go ukatrupić.
Ale że sam członek, a reszta?że członek ród?inny zszedł za covid.
A tak na poważnie to masz na to jakieś dowody? Czy tylko szczelasz na oślep?Teraz jest odwrotnie. Sami płacą za zgodę rodziny na wpis że członek rodziny zszedł za covid.
Znaczy drogą płciową znaczy?Od członka i tak zaraża się cała reszta.
Dzień dnia pije małpkę wieczorem. Rano ząbek czosnku oraz łyżeczkę miodu, pracuje 11 godzin i nie straszny mi covid jedynie czego się obawiam to kwarantanny i żonyitalia w marcu.
możliwe że nie powiesz bo się udusisz

Mam znajomą. Jej ojciec umarł że starości i lekarz porpos8l aby wpisać covid to będą mieli darmowy pogrzeb.. . Nie zgodziła się. POTWIERDZONEA tak na poważnie to masz na to jakieś dowody? Czy tylko szczelasz na oślep?
Znajomy policjant też tak mówił, szybko zmienił punkt widzenia.Dzień dnia pije małpkę wieczorem. Rano ząbek czosnku oraz łyżeczkę miodu, pracuje 11 godzin i nie straszny mi covid jedynie czego się obawiam to kwarantanny i żony![]()
I co żona go wykończyła?Znajomy policjant też tak mówił, szybko zmienił punkt widzenia.
Jeszcze nieI co żona go wykończyła?
. Mówił że nie straszny mu covid.A tak na poważnie to masz na to jakieś dowody? Czy tylko szczelasz na oślep?
Znaczy drogą płciową znaczy?
A gdzie niema szakali?Łowcy skór z Łodzi. 2002 rok to był. 1000 zł za "skóre" mieli.
No i o to właśnie mi chodzi, znajomy znajomego czy ktoś z sąsiedztwa a nie z fejsa czy chuj wie skąd.Gdybym miał nagranie to byłby twardy dowód.
Kiedy zmarła matka mojej znajomej to mówiła że proponowali jej 1500 zł
Tak wynika z jej relacji. Czy kłamała? Nie wiem.
Podobno szpitale mają więcej kasy za zmarłego na covid
A to jeszcze tak się da?Jej ojciec umarł że starości
Wystarczy myslec samodzielnie a nie tylko sluchac i kiwać głową jak te pieski na deskach rozdzielczych w samochodach. Zadaj sobie pytanie czego tak naprawde sie boisz? Wirusa? Czy może tego jak cie potraktują w szpitalu jesli cos ci sie stanie w obecnych czasach? Nie musisz mi odpowiadac bo to twoja sprawa jak i co myslisz ale moze to cie nakieruje.Niestety ale po twej wcześniejszej wypowiedzi można odnieść wrażenie że tak nie jest. Napisałeś że pismaki piorą nam mózgi, skąd taki wniosek? Masz inne informacje na ten temat? Z kąt? Powiedz, też chcę znać prawdę.

No racja ale żeby coś wiedzieć to skądś muszę zaczerpnąć informacje, samodzielne myślenie nie wystarczy, podaj wiarygodne źródła.Wystarczy myslec samodzielnie a nie tylko sluchac i kiwać głową jak te pieski na deskach rozdzielczych
Nie wyskakuje tu z onetem, tylko wiarygodne źródła woodoo.To jeszcze statystki śmiertelności 2019 a 2020:
https://www.medonet.pl/koronawirus/...3145387.html#spadek-liczby-zgonow-w-2020-roku![]()

Klikasz dalej pod artykułem i masz wiarygodne źródła...Nie wyskakuje tu z onetem, tylko wiarygodne źródła woodoo.![]()

ale nie chce mi się szukać...
Dlaczego uważasz że są wiarygodne? GUS to chyba instytucja państwowa a państwo nas dyma (tak twierdzą TS-y) więc gdzie wiarygodność?Klikasz dalej pod artykułem i masz wiarygodne źródła...![]()