• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Mechanicy a teorie spiskowe.

winetoo

SuperMechanior
Punktów
976
Miasto
Radom
Chyba się zafiksowałeś na te TS...więc chyba nie ma o czym dyskutować...:)
Ja się zafiksowałem? Myślę że raczej nie, ja tylko stwierdzam fakty, staram się nie łykać wszystkiego jak pelikan i samodzielnie myśleć ale nie mam żadnego wiarygodnego źródła informacji więc dociekam skąd ludzie wiedzą że tv i inne media kłamią. Bo żeby to stwierdzić trzeba mieć jakieś inne źródła a nie czerpać z tych samych tylko wybiórczo.

Panowie przestańcie ćpać. Trzeba umieć filtrować informację a nie wszystko łykać jak pelikan z Tv czy radia. A że Państwo nas dyma i robi co chce to ina rzecz, sieją panikę, teraz MSON chcą 200tysięcy żołnieży więcej i nowe pobory masowe będą, czy czegoś się obawiają już? Wyjdzie z tego jakaś wojna domowa, bo ludzie już nie wytrzymają tego.
Władza od dawna jak sięgam pamięcią i z opowiadań przodków dymała, dyma i będzie dymać naród. To odwieczne prawo natury.

TeslaManiac

SuperMechanior
Punktów
322
Ten temat nie ma sensu. Ani jedna ani druga strona nikogo nie przekona. Tu nie chodzi o dowody czy zrodla informacji tylko o każdego indywidualne odczucia i sposob myslenia. Panowie jestesmy za mali żeby cokolwiek na ten temat wiedziec i nie ma sensu taka rozmowa bo do niczego nie prowadzi.

winetoo

SuperMechanior
Punktów
976
Miasto
Radom
Ten temat nie ma sensu.
Jak wszystkie z którymi się nie zgadzamy lub mamy inne zdanie.

Tu nie chodzi o dowody czy zrodla informacji tylko o każdego indywidualne odczucia i sposob myslenia.
Święta prawda.

Panowie jestesmy za mali żeby cokolwiek na ten temat wiedziec.
A niedawno pisałeś że coś wiesz, więc jak to jest?

nie ma sensu taka rozmowa bo do niczego nie prowadzi.
Każda rozmowa do czegoś prowadzi, nie poddawaj się.

Ani jedna ani druga strona nikogo nie przekona.
Niestety wszystko na to wskazuje, z tym że ja nikogo do niczego nie chcę przekonać.

To teraz coś na rozrzedzenie atmosfery:https://www.facebook.com/100789484920886/posts/122623379404163/

FB_IMG_1603350485126.jpg

received_1040306663087021.jpeg

Ostatnia edycja:

Iredo

SuperMechanior
Punktów
72
Czyli rząd pracuje a ci bohaterzy są tylko narzędziami.
Chwala rządowi.
Co za buta

P.S. Bieda wielu Polaków wynika z pracy rządu i parlamentu.

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
Wystarczy wyłączyć tv i cyk świat staje się kolorowy :)

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
A to Ty masz jeszcze czarno-biały tv???:bored:

Mam do sprzedania prawie nowy 6 letni tv sramsung. Kororowy, 40calowy.

Jak coś to wyślę.
Mam 19 calowy i dekoder Polsatu, których nie używam ale mam aby podkreślić moje bogactwo :greedy:

winetoo

SuperMechanior
Punktów
976
Miasto
Radom
Mam 19 calowy i dekoder Polsatu, których nie używam ale mam aby podkreślić moje bogactwo :greedy:
A ja mam kartę członkowską klubu "Złoty Lotus":cool:. Ja z tv też sporadycznie korzystam bo mnie reklamy wkurwiają a poza tym czasu mało. Na noc filmik z flixa i papa.

Ale żeby w ogóle nie mić, co by na to ludzie we wsi powiedzieli, "że u Wolski telewizji nie ma";)

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
A ja mam kartę członkowską klubu "Złoty Lotus":cool:. Ja z tv też sporadycznie korzystam bo mnie reklamy wkurwiają a poza tym czasu mało. Na noc filmik z flixa i papa.
Ja lubię radio 102.7 mc radio Poznań, dużo muzyki i wiadomości o Lechu Poznań

Iredo

SuperMechanior
Punktów
72
Nawet monty python tego nie przewidział
Chociaż przewidział że facet będzie chciał mieć prawo do rodzenia dzieci.
A co do kraju to powiem tak jak Piłsudski
"Naród wspaniały, ale ludzie kur..wy"

Do góry Bottom