• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Mechanicy a teorie spiskowe.

NorbertK

SuperMechanior
Punktów
215
dobrze że zamknęli cmentarze.
emeryt jak usłyszy że ma iść to pójdzie, ja usłyszy że nie wolno to nie pójdzie.
po co roznosić te zaraze.
Ciekawe co ma zrobić hodowca chryzantem które rosną cale lato zeby je sprzedać 1 listopada .

winetoo

SuperMechanior
Punktów
976
Miasto
Radom
Dlaczego całą Skandynawia nie ma ani maseczek, ani lockdownu ?
Bo u nich i tak każdy trzyma dystans, tam nie ma uścisku dłoni na powitanie, całowania czy przytulania, nikt nie siedzi ci na plecach w kolejce do kasy w markecie no i klimat chłodniejszy. Byłem tam trochę to coś tam wiem.

Zrobili tym zamknięciem więcej szkody niż pożytku.

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
Bo u nich i tak każdy trzyma dystans, tam nie ma uścisku dłoni na powitanie, całowania czy przytulania, nikt nie siedzi ci na plecach w kolejce do kasy w markecie no i klimat chłodniejszy. Byłem tam trochę to coś tam wiem.

Zrobili tym zamknięciem więcej szkody niż pożytku.
A kobiety są ładne i chętne?

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
A od 5 planowany duży przyrost zakażeń i kolejne ograniczenia a pan premier do TK napisał żeby było niemożliwe wypłacanie odszkodowań przedsiębiorcom. uraaa, niech żyje Jarosław.

pawcar

SuperMechanior
Punktów
949
Miasto
Manchester
Cholera, jeszcze trochę to w lasach będą tych ludzi chować, bo na cmentarzach nie będzie już miejsca...

To są tylko liczby... bez pokrycia. Więcej ludzi ginie przez to gówno, a nie na nie.

pawcar

SuperMechanior
Punktów
949
Miasto
Manchester
Matko diagu.... jak żyć ? Przecież my wszyscy umrzemy ! Ratować się kto może.

Do góry Bottom