Grzegorz19650
Początkujący
- Punktów
- 0
To gdzie leży problem ?

Co się tak głupio pytasz ?jeszcze raz się spytam:
1. jesteś pewny głowicy?
2. jesteś pewny bloku?
3. jesteś pewny roboty?

weź się za remonty silników do samolotów - tam w pełni będziesz mógł pokazać swój talent i rozwinąć skrzydła...
Kulfony to są te twoje wszystkie komentarze co to tu piszesz w każdym temacie mechaniorze z szopy granatem od pługa oderwany, co to poległ na dokręceniu zwykłego łożyska stożkowego w kole...WOODOO pochwal się od czego Ty zaczynałeś i jakie to Kulfony robiłeś?
No i pewnie nadal Kulfoniska trzaskasz po cichaczu nikomu nic nie mówiąc.

Czytając nieuku Twoje komentarze, to spokojnie mogę otwierać warsztat....Kulfony to są te twoje wszystkie komentarze co to tu piszesz w każdym temacie mechaniorze z szopy granatem od pługa oderwany, co to poległ na dokręceniu zwykłego łożyska stożkowego w kole...![]()
Otwieraj, jest wielkie zapotrzebowanie na takich druciarzy...Czytając nieuku Twoje komentarze, to spokojnie mogę otwierać warsztat....
warstat nazwij : ,,drut, trytytka i silikon,,
nie opędzisz się od klientów...
No z tym poziomem to trafiłeś w 10... co zresztą zaprezentowałeś...Łożysko stożkowe, 80% speców forum krzyczało dokręcać na 500Nm - to chyba nie tylko ja poległem. Dokręcone tylko ręką i hula, takie to forum i jego poziom.

Jak ci pisałem w tym twoim temacie to w międzyczasie znalezienie pdf do tej twojej 70 zajeło mi 2 minuty...Poza tym nie robiłeś sticte takiej siedemdziesiątki, to możesz się mądrzyć gamoniu. Nie masz instrukcji, to skąd możesz wiedzieć.
jak byś nie był takim chytrym głabem to też byś znalazł...
Mam gdzieś jakieś karmy... za mechanikę łapią się teraz głąby bez szkoły, bez jakiegokolwiek pojęcia o pojęciu i pełno takich wszędzie... w robocie już też paru takich przerabiałem, co to umiejo wszystko, a jak co do czego to z byle pierdołą przyłażą po poradę i zawracają d... ale brać kasę to pierwsi...A najśmieszniejsze jest to, że ta karma do Ciebie wróci.
Czy tylko próbujesz się tak dowartościować na ludziach którzy tu przychodzą i pytają o radę?
Dla mnie np. jesteś zakompleksionym człowiekiem, który próbuje się w ten sposób dowartościować próbując w ten sposób upokorzyć innych. Głównie tych którzy przychodzą i pytają o radę, pierwszy drugi raz.
Na mnie np. to nie robi żadnego wrażenia. Jesteś małym zakompleksionym człowieczkiem z internetu próbującym się dowartościować.
No widzisz heniusiu jedni mogą coś znaleźć, bo potrafią i chcą, a inni tacy jak ty nie... życie...I co się żalisz , czy chwalisz.
Znalazłeś do 70 w dwie minuty pdf mhm tak.
Chyba nawet nie odróżniasz 65 od 70.

Nie przegadasz. Wola szukac dziury w bloku i kłaść silikony.Sciepnij głowice. Ustaw tłoki na równo, zalej naftą/ropą