• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Mercedes e500 w211 problem [regulacja siedzeń,kierownicy]

Davpod

SuperMechanior
Punktów
158
Jesteś dla mnie zbyt inteligętny, bardzo dobrze piszesz i zawsze masz rację.
To ja tu nie pasuję bo jestem za głupi na to forum, przyznaję ci racje, dlatego mam pytanie jak się tu usuwa konto z tego forum?
Jeśli moderator to przeczyta to proszę usunąć mój profil, dziękuję.
Racja, ja również podpinam się do tej prośby, moje konto również proszę usunąć z forum. Dziękuję i przepraszam wszystkich których obraziłem.

Markson43

SuperMechanior
Punktów
173
Miasto
Rzeszów
Mnie tez proszę usunąć.

Do końca obrażacie kogoś i siebie.

Ostatnia edycja:

autoserwisgd

SuperMechanior
Punktów
28
Ty Markson wez sie ogarnij... sam sobie zaprzeczasz, piszesz że albo sie dogadujesz co do ceny albo poprostu nie i tyle a sam zaczełeś się żalić na forum że ktoś chciał od ciebie pieniądze za swoją pracę... popłakałeś się że za 20zł ktoś nie chce czegoś zrobić bo ty jesteś książe i ci sie należy, ciekawe czy ty robisz swoim klientom za 20zł samochody o ile wogóle jesteś mechanikiem w jakimkolwiek znaczeniu tego słowa.
Jeśli koledzy Tesla i Davpod odejdą z forum to ja też to zrobie.

Markson43

SuperMechanior
Punktów
173
Miasto
Rzeszów
Ja się żaliłem czy Tesla wyskoczył z PW na forum co?

Napisałem ogólnie o co mi chodzi a nie o konkretnej osobie i tyle.

autoserwisgd

SuperMechanior
Punktów
28
Ja nie napisałem że Tesla, mi właśnie o ogół chodzi i w tym się pogubiłeś. Pozatym Tesla ma racje bo nikt inny nawet nie próbował ci pomóc a on jako jedyny zareagował i zaproponował konkretną pomoc.

A ty zamiast to docenic to wolisz się żalić.

Markson43

SuperMechanior
Punktów
173
Miasto
Rzeszów
No i ja odmówiłem bo wiadomo o co poszło i temat powinien nie wyjść poza PW a tu kupa nie potrzebnych ocen !
Piszę po raz kolejny nie mam nic do powiedzenia to się nie wypowiadam.

Markson43

SuperMechanior
Punktów
173
Miasto
Rzeszów
Tak pisałem o tym ale ogólnie a nie do kogoś.
A on mnie opisał bez zastanowienia! z rozmów PW

Szkoda ogólnie czasu idę dać krowom jeść :)

autoserwisgd

SuperMechanior
Punktów
28
No chłopie napisałeś to w tym temacie na który on odpisał więc pisałeś o nim to jest logiczne, ty udajesz głupiego czy co?
Pozatym po co piszesz że masz żal o to że za darmo nie dostajesz czegoś na forum skoro sam twierdzisz że to kwestia dogadania? Siedz cicho i czekaj aż ktoś ci pomoże za darmo, może na święta się znajdzie jakiś ŚW. Mikołaj na tym forum i przestań płakać.

Markson43

SuperMechanior
Punktów
173
Miasto
Rzeszów
Nie daję rady już wam wbijać do głowy co napisałem więc poczytaj jeszcze raz !
A jak jesteś taki domyślny to pewnie winny jest i Kaczyński :)

TO NAPISAŁEM !!
Teraz pytania powinno się zadawać tak: potrzebuję to i to i ile to i to będzie mnie kosztować :)
Ogólnie piszę już prawie o wszystkich forach.
Ale co się dziwić zaczęło komuś się na kocie nie zgadzać i pomyślał sobie że milczenie jest złotem :) ..a za info na necie też mogę dobrze zarobić a reklamacji i tak nie będzie :) !!

Ostatnia edycja:

Norek4

Początkujący
Punktów
2
Boże, ludzie sr*cie się do siebie jakby losy całego świata zależały :p Jak ktoś chce komuś pomóc to pomoże, jak nie to nie. Jeszcze to wytykanie postów.... kłócicie się jakbyście serio chodzili do podstawówki :D

deeper2

Początkujący
Punktów
0
Słuchajcie, nie wiem czy się wytłumaczę ale nie miałem kiedy usiąść na forum... Ścieżki po rozebraniu modułu na odwrocie układu , była przerwana zasilająca, nie wiem jakim sposobem ale kupiłem taki samochód możliwie że po dzwonie spaliło moduł i silnik z vacum od masaży .. odklejał mi się ten lut i wymieniłem na drugi moduł o tych samych numerach... nie dochodziłem dalej .. drugi moduł i śmiga wszystko.. A z forum ,to tak przyznaję oczekiwałem innej odpowiedzi albo braku odpowiedzi jak pouczenia żebym miał sobie powtórzyć język polski bo źle z formułowałem zdanie...

Ważne że temat rozwiązany . Dzięki i Wesołych Świąt .

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom