• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Mercedes ml 400cdi w163 2003r

niewiar

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Bogatynia
Witam wszystkich serdecznie.Mam taki problem z moim meśkiem a mianowicie parę dni temu dałem mu trochę po garach pod górkę (podczas wyprzedzania) i nagle stracił moc (zapałiło się EPC) aż w końcu zgasł,odpalił ale po dłuższym kręceniu ok 7-10 sek.Jak odpalił to wszystko było w normie ale po zgaszeniu znowu długo kręcił aż do dzisiaj teraz rozrusznik raz łapie raz nie i jak nie załapie to włącza się wentylator albo światła a odpalić nie chce.

robercik1974

SuperMechanior
Punktów
81
a ten niunio nie ma przypadkiem dwoch akumulatorow?

musisz podpiac go pod kompa a najlepiej pod starke. ale i na nowszych mercach launch daje rade.

Ostatnia edycja:

robercik1974

SuperMechanior
Punktów
81
jeden pod maska a drugi moze byc w bagazniku . byl sobie pewien sl diesel 2012 rok ktory sobie rozladowywal akumulator jeden a okazalo sie ze ma drugi i tez cuda powodowal .np krecil a nie palil, elektronika dostawala szajsowe zasilanie ale moze za glupi jestem na to

moze u ciebie nie ma go

niewiar

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Bogatynia
a cha jak podłączyłem swojego kompa pod sd-prog(taki tam obd 2) to pokazał mi takie błędy:p1365,P1366,P1367,P1368.Pozdrawiam i wielkie dzięki

robercik1974

SuperMechanior
Punktów
81
sprog to pizdencja. mam i w peugeocie co bylo 8 bledow na engine pokazal tylko jeden .Nie ufam mu ale to jedyny legalny program moj hihi

no wez jeszcze przetlumacz te kody

Do góry Bottom