• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2014 - Liga mechanika

mateusek

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
183
Miasto
Dublin -Kraków
moze ktos mi wyjasnić jak ktoś ma 28meczów obstawionych a rozegranych jest juz 43 i ma full pkt ??:D:D:D:D:D:D:D:D

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
Widocznie zna się chłopak na tym, pewnie wygrywa kupę kasy u bukmachera, dobrze że Polacy nie grają, nie musimy się wstydzić że przegrywają z nigerią no i nie dostaną pensji za nic.

dicappo

SuperMechanior
Punktów
2
Chyba Włochów nie zobaczymy :-( Mam nadzieję, że Włosi wyrównają. Jak oceniacie zachowanie Suareza? Jak dla mnie co najmniej żółta kartka jak nie wykluczenie całkowite z meczu.

Rys00

Boss regionalny
Punktów
97
co prawda to prawda, kiedyś to były egzotyczne drużyny do bicia ale dziś większość ich zawodników gra w dobrych klubach w Europie a ci co jeszcze w nich nie grają robią wszystko żeby się wypromować, na naszym podwórku w Wiśle chyba 3-4 Polaków , Lech 6, Legia podobnie, pare lat temu w ŁKSie było 14 Brazylijczyków, także świat Europie ucieka, arni widze że oderwałeś się i gonisz adminów :)

trebor70

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
396
Miasto
lubelskie
Zgadza się, ja też troszkę inaczej typuję, ale jak dlugo się uda to niewiadomo bo gonicie w góre jak szaleni . Ale to dobrze coś się dzieje. ;)

dicappo

SuperMechanior
Punktów
2
I w ostatnich minutach Kolumbia odebrała mi 3 punkty, bo dostanę tylko za zwycięzce teraz.

dicappo

SuperMechanior
Punktów
2
Chyba nikt nie przewidział wygranej Grecji teraz to na prawdę nawet analiza składów nie pomaga.

Czy na rundę finałową obstawiamy wynik po pełnym czasie gry czy po skończeniu meczu? Nie ma możliwości, żeby zrobić tak że jeżeli ktoś obstawi remis to potem może dać wynik po dogrywce i np. po rzutach karnych jeżeli do takich dojdzie?

Ostatnia edycja:

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
"Mi się wydaje że wygra drużyna, która strzeli więcej bramek."
Kazimerz Górski.

Rys00

Boss regionalny
Punktów
97
a złoto wygra ten co zwycięży w finale :) :) :)
za kim jesteś ...... za Brazylią.......... to ja będę za tobą :) :) :)
lepszy niski zawodnik który strzeli głową niż wysoki który głową nie strzeli :) :) :)

trebor70

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
396
Miasto
lubelskie
Jakby się tak mecze skończyły teraz to na chwilę obecną byłbym 1, chociaż raz a tak jeszcze II połowy.;)

RoMo

SuperMechanior
Punktów
27
Kurde a mi to tak szkoda WKS że masakra, fakt że w tym meczu słabiej grali. A właśnie Misiek jak będą Typy wyglądać w pucharze?

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
Szwajcaria - Honduras :) kolejna zagrycha, jedna drużyna gorsza od drugiej, szkoda że Polska z nimi nie gra, wiadome by było że by przegrali

Do góry Bottom