• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Mity i kity wichura

jurek1313

SuperMechanior
Punktów
245
Miasto
wólka
1503373565312357348955.jpg w sobote nieźle wiało , zerwane linie i dachy i podobno wszyscy już mają prąd - otóż ja i jedno spore gospodarstwo. wmoim sąsiedztwie ni mamy prądu - trzecia doba - bałach, dalej odszkodowania - kit - dzwoni sąsiad do ubezpieczyciela , że ze stodoły zerwało pokrycie , na to pani pyta z którego roku jest stodoła - z 60 ego , a ma pan fakture na remont budynku , no nie mam - no to bez remontu od 60 roku to samo spadło - od 60 roku ubezpieczna w jednej firmie bo był taki obowiązek stara solidna firma - pytam znajomego el. kiedy naprawią- zlecenia poszły na te które widac z drogi robiły to formy zewnętrzne- a tam gdzie. nie widać to nie wiadomo kiedy , mamy konserwacje i inne sprawy

nickel

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
673
Miasto
WLKP
Dziwisz sie to jest PL.W telewizji pierniczą jak oni sie starają a prawda jest inna.

mechanik.k

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1753
Miasto
London
mechanic-diagnostics-pl-london.mycylex.co.uk
A dlaczego w TVP Narodowa DOBRA ZMIANA i wszystko ok a na innych TV nic nie ok.Jak tak dalej pójdzie to musicie kupować narzędzia do Kamaza Wołgi itd.Pogońcie te stare towarzystwo z sejmu i idźcie do wyborów bo będę musiał wam wysyłać schematy po rusku i węgiersku oczywiście jak będzie internet.

kamilston

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
Wrocław
Wyświetl załącznik 17622 w sobote nieźle wiało , zerwane linie i dachy i podobno wszyscy już mają prąd - otóż ja i jedno spore gospodarstwo. wmoim sąsiedztwie ni mamy prądu - trzecia doba - bałach, dalej odszkodowania - kit - dzwoni sąsiad do ubezpieczyciela , że ze stodoły zerwało pokrycie , na to pani pyta z którego roku jest stodoła - z 60 ego , a ma pan fakture na remont budynku , no nie mam - no to bez remontu od 60 roku to samo spadło - od 60 roku ubezpieczna w jednej firmie bo był taki obowiązek stara solidna firma - pytam znajomego el. kiedy naprawią- zlecenia poszły na te które widac z drogi robiły to formy zewnętrzne- a tam gdzie. nie widać to nie wiadomo kiedy , mamy konserwacje i inne sprawy

Ale odpowiedź, kto wtedy dawał faktury - śmieszne.

Do góry Bottom