Wieszak do kluczyWyświetl załącznik 40800
Tylko byś musiał pozaginać bo ja nie zaginałem bo lepiej wysłać będzie ..podoba się?
dziś pan od audi zaatakował nr3, Wymieniłem plastikową tulejkę miarki oleju, kosztowała całe 90 groszy, no i nareszcie zlikwidowałem wyciek oleju spod kapy zaworowej,
koszt 54zl elring, ahh i osłonę przegubu prawą za 42 zyla,
szczerze mówiąc nie wróżę jej długiej kariery bo jest taka licha guma niby Spidan ale taka jakaś... Ale za to na wzór tej zdemontowanej kupiłem sobie na zapas zestaw osłony Spidan, ale tym razem plastikowa z dwoma tubkami smaru i śrubą za 45 cebulionów, szukając użyłem numeru z tego zdjęcia
zaciski założyć większe, pomalować na zielono, listwy boczne drzwi wymienić bo zgniły, a tak ogólnie to wygląda że trafiło się ślepej kurze ziarno bo licząc 1000 zeta za auto plus to co na kartce

tłoczek i uszczelnienia nowe, wystarczyło lekko wypiaskować odtłuscić, i siknąć podkładem białym, kolorem zielonym fluorescencyjnym i na to bezbarwnym
wyszła żarówa że razi w oczy 

Mi się spodobał ten kolor jak wazzup przykręcił zielone plastikowe nakładki na zaciski w e39Osobiście nie widzi mi się to. Ale gusta. Może jak cykniesz foto jak będzie zamontowane zmienię zdanie![]()
ale moje są lepsze bo to nie nakładki
natomiast wziąłem się za montaż kamery cofania w nr.2 i powiem wam że przeje....e, dobre 5 godzin męczyłem się i oto efekty
no ale jeszcze nie złożyłem broni i zamówiłem na all uniwersalną kamerkę i będzie bardzo dobra robota, tamta kamerka że złączem Jack pochodzi z zestawu rejestratora jazdy w lusterku i wymaga zasilania 5V, nawet takowe wyprowadziłem z radia montując dodatkowo stabilizator napięcia na radiatorze, i wszystko psu na budę... 
pochwal się gdzie wieszok żeś umocował
Jak wymyślisz metodę to daj znać bo mi ostatnio zszedł lakier od tego cholernego płynu i potem jeszcze psiukałem lakierem dodatkowowiadomo nie upier...lic płynem hamulcowym i rękami,
Jutro umocuję na honorowym miejscu w elektrykowniwieszok
i zrobię foto
Żadnych dizli tylko benzyna, zobacz tego potwora https://columbuscars.pl/pl/aktualnosci/48-ram-promaster-3-6-v6-jaki-to-ma-sensA mi na mojego zabrakło już sił chęci i czasu. Zrobiłem kapę silnika a tu nie odpala. Wigilie nie wychodzi paliwo z pompy CR. Na lawetę i na inny warsztat
Jeśli masz nowy przewód hamulcowy albo jeśli wykręcić stary, lub zacisnąć, w moim przypadku zadna z powyższych opcji nie wchodziła w gręWystarczy przykręcać suchy przewód albo zaczynać od stronty zacisku i wtedy go nie ochłapie płynem.
Ładnie wygląda ale Arni ściany se w domu odmaluj zamiast zacisków w audi