Vicia
Zweryfikowany Mechanik
Ooo kurrr niezły !!!!!!Tu mam jeszcze jednego klasyka
Wyświetl załącznik 43397 Wyświetl załącznik 43398
Chciał ty fotki . przesyłam.
No no to je prawdziwe ałdiTu mam jeszcze jednego klasyka
Wyświetl załącznik 43397 Wyświetl załącznik 43398
Chciał ty fotki . przesyłam.

rakietaTeraz te 2.7 są z biturbo, nie jak kiedyś to wyglądałoSzfaga miał 2,7 V6 w audi B4 80. ( Amerykańska wersja,)...na 5 biegu co do wyprzedzania nie trzeba było redukować, ino gaz w podłogę i rwalo do przodu jak pocisk kasetowy w ziemię...to miało 200 coś koni a rok tego 95?? Nie pamiętam ...
Także ten, nadszedł czas na przechwałkialusy nie pasują do budy ale i tak jest fajnie, przede wszystkim cieszę się że auto już nie hamuje samoczynnie, przedtem nie trzeba było zaciągać ręcznego
![]()
nie jestem artystą 
Ej to nie jest głupiezostały tylko te srebrne "V" a resztę na czarno.

Jeśli w ogóle to te z tyłu po bokach ale środkowe zostawię takie jakie są ze względu na widocznośćjeszcze szyby przyciemnij![]()
Dziś przyjęty do naprawy i tez ma zielone zaciski wiec popularneTakże ten, nadszedł czas na przechwałkialusy nie pasują do budy ale i tak jest fajnie, przede wszystkim cieszę się że auto już nie hamuje samoczynnie, przedtem nie trzeba było zaciągać ręcznego
Wyświetl załącznik 43426 Wyświetl załącznik 43427 Wyświetl załącznik 43428 Wyświetl załącznik 43429 Wyświetl załącznik 43430 Wyświetl załącznik 43431
ale tutaj buda jest zielona i zielone zaciski. do tego czarne alusy i czarny zderzak. harmonia.Dziś przyjęty do naprawy i tez ma zielone zaciski wiec popularne

Bartek mi poradził pomarańczowe felgi żeby jeszcze bardziej jebało po oczachale tutaj buda jest zielona i zielone zaciski. do tego czarne alusy i czarny zderzak. harmonia.
a u ciebie to taka oczojebna żaba co się chowa za kawałkiem folii aluminiowej na składzie węgla.
wybacz, ale jestem po kilku piFach i wzięło mnie natchnienie![]()

trochę trzoda bo nic nie pasuje jedno do drugiego, musiałem co nieco powycinać flexem, parę godzin to zajęło ale finalnie trzyma się kupy, jeszcze nie koniec bo coś pobiera prąd 0,7 ampera po zamknięciu auta tylko nie wiem czy nie było tak przed montażem radia ... A jeszcze chodzi mi po głowie założyć telefon w podłokietnik taki o
O kuźwa telefon ?? Jeszcze w podłokietniku??? Arni Bentley-a z audioli to już nie zrobiszTakże w temacie nagłośnienia już prawie koniec
Wyświetl załącznik 43473
Gra lepiej niż wyglądatrochę trzoda bo nic nie pasuje jedno do drugiego, musiałem co nieco powycinać flexem, parę godzin to zajęło ale finalnie trzyma się kupy, jeszcze nie koniec bo coś pobiera prąd 0,7 ampera po zamknięciu auta tylko nie wiem czy nie było tak przed montażem radia ... A jeszcze chodzi mi po głowie założyć telefon w podłokietnik taki o
Wyświetl załącznik 43474
ale nie powiem Bayer opcja też bym musiał we Volvo tak pomyśleć