Drugi2
SuperMechanior
- Porady
- 5
- Punktów
- 1547
U nas -3 na dworzu a u was ile na podwyrku?
od kilku dni od -4 do 0. a w nocy to nawet -6

dalszy sąsiad ma toyotę rav4. i martwił się przy odśnieżaniu auta czy dojedzie do pracy.
z politowaniem i zażenowaniem popatrzyłem na moją zafirę

kocham anglików jak widzą kilka milimetrów śniegu.
śmiesznie było chyba przedostatniej zimy jak jedyne pojazdy śmigały to taksówki. kierowcy polacy i 2 węgrów.
wczoraj tylko ja i mój menadżer- anglik, pół farmer przyjechaliśmy na czas do pracy
dla nich (polacy) naprawdę wyglądamy jak zawodowi kierowcy wrc albo mojej ulubionej grupy B.
o tak:
o czym uczciwie poinformowałem, zresztą miał okazję przejechać się tym autem i obejrzeć na kanale, dopiero jak zarejestrował i wyjechał na autostradę to stwierdził że rozpędza się do 170kmh i ma przy tym 4000 obr i że nie chciał go więcej męczyć bo to stare auto
a ja głupi myślałem że gość się zna na samochodach bo ma kilka no to domyślnie wie co kupuje a tu się okazało że dzban poprostu, oddałem pu 2500 zł i sajonara, teraz audynię kupiła młoda dupeczka 20 lat młodsza ode mnie, to jej pierwsze auto, myślę że poradzi sobie lepiej od niego, parę rzeczy porobi m.in. rozrząd i niech śmiga aby tylko skrzynia nie padła bo się chyba zastrzelę ale nie powinna, ma dopiero 145 tysi nalotu