I, że niby ten program działa, obsługa jest si i nie ładujecie ludzi w...?I ludzie potem czytają szukając opinii takie głupoty jak wyżej, sprawa Panie nickel została załatwiona góra 5 minut po poście od ms-serwis. Warsztat ms-serwis nie korzysta w własnej woli z naszego programu, nie dlatego że coś mu nie działa. Z Panem Michał_1977 też usiłowałem się skontaktować, ale nie odbierał cały piątek telefonów ode mnie ani nie odezwał się na PW. To jak ja mam Wam pomóc? Jak ktoś potrzebuje kodów do programu albo chce przedłużyć ważność konta online (nieodpłatnie) to niech się do mnie odezwie, a nie wylewa żale na forum. Żadnych abonamentów u nas nie ma. Na tyle ile mam kompetencji to zawsze chętnie pomagam klientom.
Program działa zarówno w wersji online jak i offline. Program jest pisany w Java Script, jeśli komuś sypią się dziwne błędy przy instalacji to ma problem ze swoim sprzętem. Na płycie są zresztą dołączone komponenty Windows jeśli ktoś nie ma ich zainstalowanych u siebie. Program jest ok, dla przeciętnego warsztatu wystarczy, dane takie jak: dane techniczne z momentami dokręceń, klimą i klasyfikacją olejową oraz geometria jest do 2016 roku, praktycznie wszystkie marki i modele. To Wy tworzycie jakąś dziwną aurę wokół naszych programów wymyślając cuda na kiju i stawiając się w roli forumowych wyroczni wymyślacie 1000 powodów dla których nie należy kupować naszych programów. Nikt Wam nie obiecuje, że będzie w programie dosłownie wszystko. Całe szczęście, że właściciele firm w większości mają swój rozum i słuchają jedynie samych siebie odnośnie prowadzenia biznesu bo inaczej pewnie by już upadli. Moje konto na forum jest już ponad rok, jak ktoś ma sprawę do załatwienia jest tam kontakt telefoniczny do mnie. Można się skontaktować ze mną, chętnie pomogę. Pogódźcie się z tym w końcu, że mamy wolny rynek i każdy może zadecydować czy chce program za 249 zł czy za 2500 zł/rok.I, że niby ten program działa, obsługa jest si i nie ładujecie ludzi w...?
To czysta prawda ale nie korzystam dla tego, ze tam nic nie ma przydatnego dla mojego profilu działalności a skoro jest to program dla mechaników a nie korzystam to znaczy, ze jest to program dla amatorów. Faktury nie otrzymałem dalej a to tez wyklucza korzystanie z programu w legalnym warsztacie a szef waszej firmy to jakis nie normalny człowiek skoro ma w dupie wystawianie faktur. Róbcie tak dalej a us zrobi z tym porządek.Warsztat ms-serwis nie korzysta w własnej woli z naszego programu, nie dlatego że coś mu nie działa.
, a Ci się nie zapala czerwona lampka, że to może być przekrętniesamowity program dla mechaników , blacharzy

po pierwsze zamawiając wasz produkt zapytałem czy mogę na paragon bez faktury Pani odpowiedz ,,oczywiscie ze tak " tak ze juz jest pierwszy machloj bo jesli nie sprzedajwcie na paragon a tylko fv to juz powinna powiedziec ze nie niestety albo zadzwonic ze nie ma takiej mozliwosci , niestety tego nie zrobila . Drugie miala tak zadzwonic jak odbiore paczke I zainstaluje sprawdze bo oczywiscie przy wciskaniu mi waszego bubla zapytalem czy moge zwrocic Pani ,,tak " a zaznaczam ze cgciale. Paragon dla normalnego konsumenta I ta Pani sie zgodzila na ten paragon ... Trzecie tak byl login zalogowalem I szczerxe mowiac nie poprawilo to mojej opini na temat tego programu , ze niby co tam jest jakies dane kòł , czy gdzie sa jakieś biezpieczniki bo tylko tyle macie do nowszych aut mam tu wrzucac zdjecia ? Jak ktos robi stare auta to może sobie to kupić.. a ich ubywa w naszym kraju powoli .
tylko pierdoly o zabkach sa tam

Co za hipokryzja. Dobrze, że Wy jesteście tacy dobroduszni i jeszcze dokładacie do interesu byleby klient był zadowolony. Wystarczy sobie obejrzeć "Będzie Pan zadowolony" a wszystko będzie jasnedo oddawania hajsu nie sa tacy szybcy jak do brania![]()

mam nadzieje ze potecjalny klient nie wezmie nic od was

Dobra, dobra... Teraz do rzeczy - jak pan może to wrzuć pan screeny z 3 losowo wybranych rozrządów z tego programiku. Niech to będą auta grupy PSA, VAG i np coś z Japonii.... Celowo nie piszę marek aby pan nie podejrzewał, że chcę to dla siebie bo akurat mi brakuje danych... (jak mi brakuje danych to mi ludzie z tego forum pomagają)... Chciałbym zobaczyć jak to wygląda na własne oczy - im jak to się ma do AD, Vivid ew. TD...Tak się właśnie opłaca być dobrym dla ludzi w tym kraju. Wyłazi typowe "polactwo". Nie omieszkam sobie przypomnieć o Pana nadziei np. w sytuacji gdy któryś z mechaników zadzwoni do mnie po schemat blacharski do tylko 1 auta, bo nie będzie kupował całego programu dla 1 samochodu. Takich telefonów mam całkiem sporo i do tej pory nie odmawiałem. Teraz się to zmieni.
Jak pańska wypowiedź się ma do tego co macie na stronie...???Niech Pan sobie prześledzi moje posty, widzi Pan tam gdzieś cenę 299 zł? Nie muszę podratowywać żadnych sytuacji, żeby sprzedawać "nagle" za 249 zł, bo tak było cały czas. Być może nabywał Pan program w wersji z testerem diagnostycznym, stąd ta kwota. Za 299 zł jest też od lata pakiet 2moto+Ironlead+MotorRAD.

Idę o zakład, że się nie doczekasz...jak pan może to wrzuć pan screeny z 3 losowo wybranych rozrządów