Jakby sprzedający byl uczciwy to by informował potencjalnych klientów o ubogiej bazie danych i innych bolaczkach tego programu- i wtedy nie bylo by problemu- no chyba ze z brakiem faktury. A tym czasem sprzedajacy podaje nam takie porównaniePanowie nie ma programu który by ogarnął wszystkie dane o rozrządach , pomiarach itp. itd. a już na pewno nie za 300 czy 600 zł i tylko wasza naiwność każe wam w to wierzyć że coś takiego można nabyć
)) Podrzuć adres tego swojego grajdołka podeślemy auto z kamerką , zobaczymy jak sobie poradzisz z prostą usterką
Pewnie nie podejmiesz wyzwania bo z ciebie tylko taki forumowy fachowiec
znaczy troll
taki jest obraz
, to tak jak z krową która dużo ryczy ....
Zrobisz dobrze będzie pochwała , szacun i zapiszę się na wizytę do psychologa , zjebiesz temat będzie beka 
Jakby sprzedający byl uczciwy to by informował potencjalnych klientów o ubogiej bazie danych i innych bolaczkach tego programu- i wtedy nie bylo by problemu- no chyba ze z brakiem faktury. A tym czasem sprzedajacy podaje nam takie porównanie Wyświetl załącznik 19204
A ty to chyba jestes pracownikiem tej "firmy"
Był taki poeta Julian Tuwim - pisał głównie dla dzieci... Zdarzyło mu się jednak czasem coś napisać dla dorosłych. Dedykuję ci jeden z jego wierszy bo pasuje jak ulał i już mi się nie chce gadać:taki forumowy fachowiecznaczy troll
Jedna rzecz.No popatrz nawet kopiować potrafi i i chyba tylko to , bo sam to nic by raczej nie wymyślił)) Podrzuć adres tego swojego grajdołka podeślemy auto z kamerką , zobaczymy jak sobie poradzisz z prostą usterką
Pewnie nie podejmiesz wyzwania bo z ciebie tylko taki forumowy fachowiec
znaczy troll
Leeroy na prawie 160 postów tylko 19 docenionych i pewnie połowa przez samego siebietaki jest obraz
, to tak jak z krową która dużo ryczy ....
Podeślij adres , zamieścimy relacje z naprawy na youtubeZrobisz dobrze będzie pochwała , szacun i zapiszę się na wizytę do psychologa , zjebiesz temat będzie beka
Cześć bardzo dobra tabelka , tak jak napisałem co możemy mieć za 300-600 zł . Nie oceniam programu ,bo go nie znam , napisałem tylko moją opinie na temat współpracy z przedstawicielem firmy .
Do kwietnia zapomni, wcześniej nie ma szans się wbić...MTM uważaj bo kolega Ci spreparuje prostą usterkę, podstawi auto z kamerami i będziesz się tydzień je..ałaż strach się odzywać
![]()
Kolego mogę Ci pokazać co robię jak się nudzę, takie dodatkowe zlecenia mam od czasu do czasu, wystarczy mi adres nie musisz się rozpisywać i ubliżać tu kolegom, właśnie psujesz mi świąteczny nastrój. Przemyśl to nie strasze tylko pozdrawiam.Właśnie takich januszy jak ty mam na myśli !a to że w smarach uwalony to mi nie przeszkadza , byle by wiedział co robi . Nawet z nieudolnym kopiowaniem avatara nasz problem , i pewnie lecisz na wifi od sąsiada
![]()
Poczytaj tez tutaj: https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic3324553.htmldobze ze dowiedzialem sie tu prawdy bo tez mialem kupic ten program teraz wiem co jest wart dziekuje panowie za dlugi opis wiec mamy nastepnych oszustow tak jak z interfejsami za 250 zl sciema
diagnostawawa od 25.01 czekam na odpowiedź od Pana na PW. Na forum logował się Pan wielokrotnie. Taka to jest z Wami właśnie dyskusja. To co wcześniej było tu już napisane o pieniactwie to prawda, o nic więcej Wam nie chodzi. Jeden mechanik popatrzył na to z boku i zdroworozsądkowo to pojechaliście po nim na dzień dobry, bo nie pasuje do Waszej hejterskiej układanki.
heh po za tym macie chyba niezły burdel w księgowości 
Dodatkowo 3 pary trampek, 2 wibratory, tester akumulatora i siodło dla KONIA...ja płacę jedyne 230zl (...) zestaw miał zawierać tester wraz z wyświetlaczem oraz złącza do wszystkich aut osobowych oraz płytkę że schematami itp
Załadowali cię po prostu w trąbę, a ty się nie zorientowałeś. Sama cena i ilość rzekomych dodatków powinna ci zapalić światło ostrzegawcze... Napisz jaka to była firma.