Zapytaj ile kosztuje u niego taki olej http://allegro.pl/motul-5100-ester-4t-10w40-1l-krk-kurier-0zl-filtry-i2472190207.html potrzeba mi 1,5 litra to pewnie 2x po litrze a ja sie u mnie rozglądnę, na razie dzięki... zadzwoniłem do kumpla w sklepie motoryzacyjnym u mnie i jakby co to on ma takie oleje w ofercie....

To tyle ode mnie.A serwisuje swoje auta co 5-6 tys km. Obecnie juz 2gi raz wlalem mobila, na koniec grudnia szykuje sie kolejna wymiana. Motul lubi znikac tak jak castrol.Nie zaszkodziwitam mam pytanie czy jak u siebie w vw golf 4 1.8 benzyna 1,5 roku temu wymienilem plyn chlodzacy i teraz bylem zmuszony wymienic go jeszcze raz czy nic sie nie uszkodzi w aucie
Płyn G12 jest płynem bez krzemowym na bazie glikolu, jeżeli zostało Ci troszkę starego a też był na bazie glikolu nic się nie stanie. Myślę, że zalałeś Płyn a nie Koncentrat?kolo 1 litra zostalo gdzies tam tego zielonego a przy wymianie co teraz wymienialem weszlo mi G12 okolo 4 litrow czy wszystko bedzie o.k pozdrawiam I Wesolych Swiat dla wszystkich.