I cio terazDzisiaj środa a ja dalej nie lubię poniedziałku...
Zwarcie w wiązce klapy Audi 80 B4 sedan, centralny zamknął wszystko a kluczyk w stacyjce...![]()

Przeważnie tak robię albo można zamknąć zamek na otwartych drzwiach, wiesz o co chodzi ?Dobry zwyczaj wysiadając z auta w warsztacie kluczyk kłaść na dach![]()

Jak są drzwi otwarte to ręką przekręcam tą część zamka która wskakuje w pręcik na futrynie drzwi albo śrubokrętemtam naciskam żeby zaskoczyłoChyba nie![]()
i tak drzwi są niby zamknięte, bo krańcówka zaskakuje a drzwi otwarte i można spokojnie grzebać bo drzwi się nie zamkną przypadkiemPrzez rurę nie wejdę...I cio teraz![]()

Gorzej jak ktoś przyjdzie i p...nie drzwiami...Jak są drzwi otwarte to ręką przekręcam tą część zamka która wskakuje w pręcik na futrynie drzwii tak drzwi są niby zamknięte, bo krańcówka zaskakuje a drzwi otwarte i można spokojnie grzebać bo drzwi się nie zamkną przypadkiem

Jeśli nie potrzeba włączonego zapłonu to zawsze wieszam na haczyku w warsztacie.Dobry zwyczaj wysiadając z auta w warsztacie kluczyk kłaść na dach![]()
Jak pi...nie drzwiami to się nie zamkną i ogólnie nic się nie stanie no bo co ?Przez rurę nie wejdę...
Muszę podać impuls na sterownik przy pompce w bagażniku...
Gorzej jak ktoś przyjdzie i p...nie drzwiami...![]()

No może tak... Dmuchnij powietrzem, ja tak otwierałem i zamykałem bagażnik jak miałam zepsutą pompkętylko zamek się połamie, zwłaszcza jak poprawi...![]()

WspółczujęJa drutem nie ciągnę...
Dmuchanie też tak sobie.