Witam, wiem że już było na forum ale niestety nie znalazłem rozwiązania tego problemu. Nie włącza się czasem radio w moim scenicu II. Jak jest mroźna noc to rano jak uruchomię auto radio się nie włącza a po wyłączeniu auta świeci się cały czas odczyt temperatury i godzina. Po wykonaniu restu klemą minusową lub po odpięciu wtyczek z radia jest oki a po dwóch trzech dniach znowu to samo. Dodam że akumulator jest nówka sztuka, zasilania sprawdziłem oba na radiu są, żadnych uszkodzeń kostki, wszystkie bezpieczniki są ok wszystko inne z wyposażenia auta(światła klakson szyby gniazda zapalniczki lusterka
itp) działają bez problemu. . Zrobiło się wraz ze spadkiem temperatur. Myślałem już aby zmienić radio (kupić na allegro podobno ten rocznik miał problemy z tym radiem) ale nie wiem czy to ma sens może problem leży gdzie indziej. Będę wdzięczny za pomoc
itp) działają bez problemu. . Zrobiło się wraz ze spadkiem temperatur. Myślałem już aby zmienić radio (kupić na allegro podobno ten rocznik miał problemy z tym radiem) ale nie wiem czy to ma sens może problem leży gdzie indziej. Będę wdzięczny za pomoc