• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Niemiecka propaganda

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
wyrazam opinie

ja też.

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
:):)

od kiedy pamiętam, to mówili "coraz bliżej" :)

te górnolotne teksty "Polska najlepszym przyjacielem USA", wtakim wypadku brzmią głupio.

ja swoich przyjaciół przyjmuję nawet bez zapowiedzi.

kończę bo diaguś zamkną temat :p

wjtek89

SuperMechanior
Punktów
154
Miasto
Rdm
hiwat w taki to znaczy jaki ??? 2 mld to nie dużo mówisz ale tu damy na baze USA tu z bogatego polskiego portfela na ukraińców tu na fabrykę mercedesa hehe a nasza armia ..... yyyy .

Mamy 3 upośledzone dywizje których czas mobilizacji to kilka miesięcy.
Kraby nie mają obiecanej amunicji, Raki to samo, zero sprawdzianów gotowości bojowej, żadnej modernizacji. Nawet nie ma podstaw do obrony przeciw pancernej ( chodzi o nowoczesne granatniki i tu za 2 mld można by trochę tego kupić). Mamy głęboko wadliwa nie sprawną armię.
A rząd rozdaję pieniądze na socjalne dyrdymały, papierowe sojusze, i jakieś irracjonalne inwestycje gospodarcze.

Dlatego żadnej bazy NIE będzie bo to tylko przepychanki dużych których polscy chłoptasie u władzy są tylko pacynkami i psami do ujadania i NASZYM kosztem za NASZE pieniądze. Wiec wydanie na sojusz z ameryką złamanego grosza to strata. Jak jesteśmy ich ważnym sojusznikiem to niech modernizują nasza armie i robią tu inwestycje za swoje pieniądze.

Do obrony rodziny i dzieci kałach w każdym domu hehe.

na prezydenta hehe.. Diagbox co Ty żona mnie nie pozwoli ... :(

Ostatnia edycja:

wjtek89

SuperMechanior
Punktów
154
Miasto
Rdm
JA mu nowego kałacha daje w dłonie a on mnie będzie zamachy robił achh..

alf28

SuperMechanior
Punktów
164
Miasto
wieś
nakręcają ludzi ,jak się tylko da ,a po co ma na nas ktoś napadać ?:-/ złóż ropy, nie mamy. diamentów diaxów i innych, też nie ,co by niby zyskali? garść roszczeniowych urzędasów ? padający przemysł ?
ogarnijcie się , bo jak tak patrze na to wszystko to poprostu można stwierdzić jedno .....
trzeba mieć nie zły łeb, żeby komuś sprzedać 20 letnie f16 które powinny iść na złom.(które de facko miały problem do polski dolecieć )
przed kim ma nas to ochronić ? przed ruskimi ? przecież oni mają więcej na jednym hali, przed niemcami ?przecież technologią im nawet do pięt nie dorastamy , możemy sobie co najwyżej kupić od nich somochody liczące się na swiatowym rynku .
Ludzie Wy się nie dajcie zwariować ....
i nie startujcie z armatami, które od piędziesięciu lat dostają stempel na dalsze użytkowanie , bo jak by nie to, to w polskiej armi zostały by tylko saperki do obsługi

Ostatnia edycja:

komar200

GWD
Punktów
1198
Miasto
grudziadz
Panowie witam w Polsce nie przemyślane decyzje? Nie możliwe:D są od zawsze, rok 99/2000 amerykanski okret USS clark obecnie ORP puławski interes życia amerykanów goła jednostka bez smigłowca i uzbrojenia, możliwe dopiero po zakupie w Stanach, i jest do dziś jest kasa to cwiczą niema to konserwują by bardziej nie zardzewiała.;)

Do góry Bottom