Misiek
Administrator
Przydałaby się możliwość doboru części po numerze VIN, takie coś wprowadził teraz Moto Profil i moim zdaniem jest to przełom i strzał w dziesiątkę.
A zdziwił byś się. Przez ponad Rok byłem sprzedawcą części w ASO i powiem Wam że po wpisaniu VIN-u miałem czasem sporo opcji do wyboru. Dalej to już tylko doświadczenie i/lub dopytywanie klienta.Zgadza sie ale to i tak dalej podróba
Nie myli sie tylko zamknięty system danej marki

Mi tez to nie dziala niestety.Byc moze wina kamerki lub potrzebny inny czytnikczy ktoś korzystał już z funkcji skanowania kodu obrazkowego w dowodzie rejestracyjnym? Ja próbowałem, włącza się kamerka w laptopie, ale nic nie skanuje, jest piknięcie, ale modelu auta nie odczytuje ;-( Ikonka do skanowania jest w prawym górnym rogu mniej więcej
. Oleje już można wybierać, ale skanowanei kodu z dowodu nie działa za bardzochodzi o to że jak się coś zamówi to w programie powinna być informacja że jest to w warsztacie i znika tylko po ręcznym usunięciu lub zwrocie do hurtowni , taka ikonka jak po dodaniu do koszyka przy pozycji ...Proszę o więcej szczegółów. Czy chodzi o to, żeby w programie IC_Katalog widzieć stan z Pańskiego programu magazynowego? To jest dość problematyczne, bo wymagałoby napisania przez programistę czegoś w rodzaju pluginu pobierającego dane z programu magazynowego. Poza tym - w jaki sposób części miałyby być identyfikowane? Jeśli po indeksie IC to OK. Ale co jeśli ten sam towar kupiony u innego dostawcy ma inny indeks?