• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Nowy IC Katalog wasze zdanie

PySIEK

SuperMechanior
Punktów
92
Miasto
Podlaskie
www.facebook.com
A dla mnie nie lezy zakładka wycena.Dodaje sobie czesci itp. , wybieram pojazd silnik....ups pomyliłem sie niechcąco kliknąłem nie w ten i co, a no nie ma możliwości poprawy na inny i cała wycena od nowa.

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2070
Miasto
Kaczory
Mnie &$%## jak mam ceny oleju podane za litr a nie za pojemnik w którym kupuje (4L; 5L). Albo tarcz hamulcowe pisze, że kpl np za 180zł, a dopiero w "szczegółach" jest opis, że cena za sztuke. Na moje to jest jawne wprowadzanie w błąd.

Moreno

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
89
Miasto
ok.Wys-Maz
A amortyzatory już zamawiałeś? :D
Jedne mają podaną cenę za sztuke i możesz kupić na sztuki, drugie też za sztuke i w opisie jest cena za sztuke, ale jak wrzucasz do koszyka to od razu wskakuje Ci 2 szt., a trzecie mają cenę za parę i zamawiasz parami, ale w koszyku wyświetla sie liczba szt. 1. Pogmatwane to jak nie powiem co i sam sie na tym już pośliznąłem.
Zamawiałem amortyzatory tylne do Kugi I. Wybrałem Sachsa. Cena jakieś 320zł za...
Mocno sie zdziwiłem jak przywieźli jeden. :woot:

Pietrek

SuperMechanior
Punktów
29
Miasto
Polska wschodnia
W nowym numerze Wiadomości IC jest artykuł o katalogu. Pojawia się informacja, że można użytkować go na tabletach z androidem. Skąd mogę pobrać wersję mobilną IC katalogu online na androida?

RoMo

SuperMechanior
Punktów
27
ja słyszałem, że takowy katalog będzie od połowy roku. Będzie na zasadzie katalogu w przeglądarce.

maq23

Początkujący
Punktów
1
tez nie mogę się doczekać kiedy w końcu katalog IC będzie na androida

pawelRM

Nowy
Punktów
0
Witam,
Czy ktoś ma może problem z instalacją tego katalogu? Nie mogę zainstalować ani stabilnej wersji ani testowej, pobiera niby całość a na końcu mówi, że nie może otworzyć. W logu jest jakaś informacja o ARP czy czymś...

Załączniki

• W5C17HLK.txt
    118,9 KB · Wyświetleń: 1

rch11

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
680
Miasto
NS
Są same problemy z tym katalogiem.
HA HA, ic chciał nasladować win8

Misiek

Administrator
Porady
6
Punktów
2825
Miasto
Szczecin
auto-mis.szczecin.pl
Otrzymałem informację od developera Momchila Kovacheva pracującego w Inter Cars, że dostępna jest aplikacja mobilna na urządzenia z systemem Android. Prace nad tą aplikacją ciągle trwają ale w przeciągu roku planują dogonić możliwości mobilnej aplikacji do wersji stacjonarnej tak, żeby funkcjonalność była 1 do 1.
W przypadku uwag, pomysłów lub problemów z tą aplikacją proszę kontaktować się bezpośrednio z jej developerem pod adresem: mkovachev@intercars.eu

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2070
Miasto
Kaczory
Bo to apka do sklepu internetowego a nie do platformy hurtowej.

Punktów
0
I am sorry to write in English - a colleague will provide me the translation as soon as possible.

The application is not an e-shop for end users, it is our mobile channel for you (professionals). The log-in is based on e-mail, because with the new catalog we start providing the access on the user and not company level. Access you can request from your sales representative or branch.

You can perceive it as addition to IC Katalog online for any mobile device.

Disclaimer - we are utilizing the PWA technology, meaning that our app is a web site in form of app.

Cheers,

Momchil

Polish translation

Przepraszam ale nie mówię po polsku, aczkolwiek dużo go rozumiem. W nowym katalogu robimy krok na przód dając dostęp użytkownikowi na poziomie osoby (user) nie z poziomu kodu kontrahenta. To pozwala nam rozróżniać poziomy uprawnień Np. między właścicielem firmy a zatrudnionymi u niego pracownikami. W przypadku chęci uzyskania dostępu, kontaktuj sie proszę ze swoim przedstawicielem regionalnym

Ostatnia edycja:

Mara111

Początkujący
Punktów
4
Dziś był u mnie przedstawiciel z IC.
Wygenerowal mi hasło na filli. Więc jak ktoś chce się zalogować niech skontaktuje się z przedstawicielem lub sprawdzi email czy nie dostał linku do aktywacji.

Autodiagnostyka

SuperMechanior
Punktów
8
Miasto
Wieluń
A mi przedstawiciel mówi że program będzie działał dopiero od nowego roku.Ma jeszcze ktoś możliwość logowania?

Do góry Bottom