• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Nowy IC Katalog wasze zdanie

diagnostawawa

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
236
Miasto
Xxx
Ja bardzo lubię IC ale kurde mam spore. Zniżki u nich, dodatkowo cały czas kierownik filii robił dodatkowe rabaty aby zrównać się z moimi cenami z ap. No i ciągle ceny z kosmosu w IC. Dzisiaj brałem olej liqui molu 5w40 w ap 160zl 5l w IC 206 :eek: prawie 50 zł na jednej bańce to kolosalna różnica.

wjtek89

SuperMechanior
Punktów
154
Miasto
Rdm
Ja bardzo lubię IC ale kurde mam spore. Zniżki u nich, dodatkowo cały czas kierownik filii robił dodatkowe rabaty aby zrównać się z moimi cenami z ap. No i ciągle ceny z kosmosu w IC. Dzisiaj brałem olej liqui molu 5w40 w ap 160zl 5l w IC 206 :eek: prawie 50 zł na jednej bańce to kolosalna różnica.

No ceny na niektórych indeksach to mają kosmos czujnik Xenon 90 zl rożnicy :eek::eek::hungover:między ic a hart. Na komplecie tarcz klocków do jakiegoś Galaxy na TRW 70 zł. Ale przynajmniej na fili podchodzą po ludzku i tną ceny do konkurencji.

Przemyslaw.kunca

Początkujący
Punktów
3
Jak mało bierzecie w IC to i ceny macie wyższe. Na swoim przykładzie wiem, że czasami ceny mam takie jak w harcie, czasami trochę wyższe ale tylko trochę. Zdarzały się przypadki, że było taniej jak w harcie. 4 trasy dziennie, towaru mają bardzo dużo na miejscu, jeśli już czegoś nie ma to mam następnego dnia z samego rana. Jak na razie nie narzekam. A z katalogu nawet konkurencja korzysta, żeby dobrać części, bo ich katalog to w porównaniu do IC to amatorka niestety.

hamer

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
186
Miasto
starachowice
A ja znam taki przykład że ten co dużo brał miał cenę wyższą ode mnie co biore sporadycznie

diagnostawawa

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
236
Miasto
Xxx
Dużo, czy mało, sam nie wiem. Jak na jednoosobowy warsztat, brałem średnio za. 8-10tys netto

Autodiagnostyka

SuperMechanior
Punktów
8
Miasto
Wieluń
Witajcie.Nie chce zakładać nowego tematu więc pytam tutaj.Otoz działa wam haynes w IC katalogu na androida?Przez jakieś parę miesięcy miałem to free a teraz tylko napełnienia olejem itp.Jaknto jest u Was?Wiem że oficjalnie za Haynesa jest abonament ale przez dłuższy czas ki to działało.

Grzegorz23011971

SuperMechanior
Punktów
23
Miasto
Olsztyn
Ja miałem w innej hurtowni dostępne za Free przez rok. Potem trzeba płacić chyba połowę, drugie pół dokłada hurtownia. Nie wiem czy teraz rabat na ten program nie jest uzależniony od obrotu.

Do góry Bottom