• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Nowy program o mechanikach na tvn turbo

pancelofan

Nowy
Punktów
0
Mi się ten program kompletnie nie podoba... Jakiś badziew zwupełny ;/

wolaczek

Początkujący
Punktów
1
czesto odbieram to jako szukanie dziury w całym ale momentami jest smiesznie to trzeba przyznac ;)

Will

Nowy
Punktów
0
Mnie się tam podoba. Można się pośmiać. Ja mam stałego mechanika. Nie bierze tyle ile w ASO, ale i nie bierze tyle ile biorą najtańsi. Za to nie oszukał mnie ani razu, korzystałem już 20 razy. Ja się akurat mniej więcej znam i od razu bym wiedział kiedy kantuje. Zawsze mówi szczerze co było. Niestety coś za coś, sam nie wiem czy lepiej uczciwy droższy, czy oszukaniec tańszy. Ale patrząc na program, wolę zapłacić za powiedzmy zalutowanie przewodu 70 zł (znalezienie usterki i zalutowanie) zamiast 50 niż u tego co bierze "50 czy 20 zł" ale wymieni wiązkę powiedzmy za 300 zł.

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
wiesz jest takie powiedzenie ...... tanie mieso jedza psy ... a programu nie oglądam bo i po co ?

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
a kto by się odważył ? to święte krowy spróbuj go zaskarżyć o odszkodowanie

P

PogotowieSamochodoweUK

I o klientach ;) Polski klient w kazdej dziedzinie uslugi odstawia cyrki.

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
fakt żeby mysmy tak mieli ...... że za wizyte bez zadnych gwarancji na poprawe zdrowia , oby tylko nie zaszkodzili to juz sukces

P

PogotowieSamochodoweUK

A nawet nie wiesz jak sie wyzywam na sprzedających jak sam kupuje :D
Robie dokladnie to samo :)
Witam.
Uwielbiam lekarzy, bo też od nich biorę nie za naprawienie, tylko za wizytę. :)
Pozdrawiam.
Juz na to wpadlem jakis czas temu i zawsze pytam gdzie ktos pracuje i jak lekaz czy dentysta to wale rachunek x3 a jak tylko sobie popatrze to tez za wizyte licze symboliczne £50 :)

old1977

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
502
co do lekarzy itp. nie widziałem aby szwędali się po prywatnych warsztacikach raczej wala na aso a z takich tam żyją,małe prywatne warsztaty to raczej alternatywa dla mniej zamożnych

P

PogotowieSamochodoweUK

U mnie nieco inaczej, nie raz na ta moja kanciape i R8 czy Lambo zajezdza na jakies naprawy czy serwisowania ;) Wlasnie zamozniejsci w UK mieszkaja po za miastem i wola zalatwiac wszystko po za miastem lokalnie.
Raz mialem okazje trafic na doktorka co u niego bylem (mieszka niedaleko warsztatu jak sie okazalo a znowu on pracuje tam gdzie ja mieszkam) i mnie nie chcial puscic dalej na przeswietlenie tylko mi paracetamol dal mimo ze cierpialem jak male dziecko nie dajac rady botow wiazac. Ztwierdzil ze jak nie puchnie to nie zlamane, wiec won do domu.
Alez go pieknie zkasowalem za serwisowanie z rozrzadem i wachaczem, wiecej jak w ASO :) Raz ze zaplacil £1500 ponad a dwa ze nawet maski nie otworzylem jak wjechal tak wyjechal nawet nie sprawdzilem ile jest oleju tylko skasowalem komunikat i zbilem blotkiem na windzie sworznie zeby nie stukaly. Brzmi to nie ladnie ale... (patrz nizej)

Przez tego dziada (gdybym czekal dluzej) peknieta chrzastka by sie krzywo zrosla i mial bym niedowlad nadgarstka co by pewnie zakonczylo kariere podmiejskiego mechaniczyny.

No duma mnie za ta mala zemste rozpierala przez ponad rok kiedy znow na tego dziada trafilem i znowu mnie olal :(

Ben i Amin

Bywalec
Punktów
8
Miasto
Braniewo
Wracając do tematu, sprawdziłeś chyba wcześniej czy doktorek minikamer nie zamontował w bryczce?

old1977

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
502
nie jestem mściwy na zło staram się odpłacać dobrem wiem brzmi to jak pusty frazes ale nie raz już się przekonałem że zło wraca do ciebie z zdwojoną siłą

P

PogotowieSamochodoweUK

Wracając do tematu, sprawdziłeś chyba wcześniej czy doktorek minikamer nie zamontował w bryczce?
Oczywiscie ze nie kto by takie rzeczy robil oprocz pajacow z telewizji?

nie jestem mściwy na zło staram się odpłacać dobrem wiem brzmi to jak pusty frazes ale nie raz już się przekonałem że zło wraca do ciebie z zdwojoną siłą

Nie no ja ogolnie dobry czlowiek jestem, tylko w przypadkach gdzie doswiadczam bezczelnosci ze strony drugiej osoby (czasami jak ten przypadek inwalidztwo) gdzie zlewa on na moja sprawe to traktuje go tak samo. Jeszcze nigdy nie wrocilo to do mnie ;)

A doktorek do dzis kazdego tak traktuje.
Chama nalezy traktowac jak chama a nie jak carewicza!

Do góry Bottom