• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Nowy program o mechanikach na tvn turbo

adamarr

Gaduła
Punktów
5
Oczywiscie ze nie kto by takie rzeczy robil oprocz pajacow z telewizji?

Nie no ja ogolnie dobry czlowiek jestem, tylko w przypadkach gdzie doswiadczam bezczelnosci ze strony drugiej osoby (czasami jak ten przypadek inwalidztwo) gdzie zlewa on na moja sprawe to traktuje go tak samo. Jeszcze nigdy nie wrocilo to do mnie ;)

A doktorek do dzis kazdego tak traktuje.
Chama nalezy traktowac jak chama a nie jak carewicza!

Mam generalnie podobne podejście.

Polders

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
271
Panowie to wszystko jest reżyserowane, za jeden odcinek płacą 1850 zł ;), goście mówią wprost jak ma się naprawiać itd. Zobaczcie odcinek z otwieraniem maski łomem ;)

P

PogotowieSamochodoweUK

Wlasnie ogladam hahahah porazka.... Panowie ze specjalna pompka....

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
Nie oglądałem ... a wiesz mozliwe ze wszystko reżyserują . Sądziłem że wiecej , poseł na bycie w TV bierze 40000 podobno , ale nie wiem na pewno ...

P

PogotowieSamochodoweUK

Przeciez to cyrk. Niektore z tych usterek jak nie wiesz ze ktos je zfabrykowal to i tydzien za malo zeby znalezc. Albo samo to ze ten siwy wiekszosc poszukiwan usterek elektycznych zaczyna z latarka zamiast podlaczyc skaner juz swiadczy o tym ze to lipa i on wie co jest grane bo sam to zepsul.

Polders

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
271
Ale ludzie którzy to oglądają twierdzą, że to super fachowiec :(

Dzięki takim programom niestety psuje się zdanie o mechanikach. Szkoda że nie zrobią czegoś takiego o lekarzach czy prawnikach

tytoos

SuperMechanior
Punktów
57
Miasto
Poznań
a mnie najbardziej dziwi ze jeszcze nikt kamerki zadnej nie znalazł :) przeciez patrząc na ujęcia nie ma opcji, zeby nieraz tej kamerki nie zauważyć :)

suse1

SuperMechanior
Punktów
167
Miasto
Olkusz
ja bym gościowi na szybko zrobił takiego zonka że 30 odcinków by mu brakło na diagnozę :D
a potem przyszedł bym w garniaku i pyk działa :D
wyłysiał by ;)

maxsslko

SuperMechanior
Punktów
297
Fabrykowanie usterek to skrajna glupota. Byl taki odcinek z warszatem chyba na czerniakowskiej. Sytacja ze samochod podczas jazdy zdechł plus kilka drobnych usterek. Do fury od razu 3 fachowcow, jeden na telefonie. Najlepszy byl pekniety przewod chlodnicy. Jezeli ktos mi mowi "jechalem 200km i zgasł", patrze na płyn chłodniczy, ok, przeciez przez 200km tego plynu przez pekniecie nie zostalo by ani kropli. Program do d*, usterki czasami tak nielogiczne ze nikt o zdrowych zmysłach by na to nie wpadł.
Ja tego badziewia nie ogladam, a jak ktos mnie przypadkiem nagra i bedzie chcial to puscic w TV to przynamniej nie bede musial robic do emerytury:D Walne jak durczok z grubej rury, 7 baniek:D !!

RoboCzarek

Początkujący
Punktów
0
Ja to się zastanawiam gdzie oni takie warsztaty znajdują… Bo faktycznie to wszystko wygląda jakby było pięknie wyreżyserowane. I właśnie, jak ci „fachowcy” nie zauważyli nigdy kamerki??
Ale niektóre programy mają prawdziwe... bo kiedyś mego brata w Piracie złapali :p

maxsslko

SuperMechanior
Punktów
297
Szukac dlugo nie musza, historia spod wawy, za wyjecie uszkodzonej skrzyni, rozebranie jej i probie naprawy (polamali tylko piaste biegu 1-2) i wlozenie drugiej zazyczyli sobie 1750pln. Bo białorusin. Koniec historii byl inny niz te 1750 ale cena troche szalona:) Ja tyle wzia bym razem z naprawa skrzynki:)

Tekoman

Początkujący
Punktów
0
Wiadomo, że bywają i tacy geniusze, którzy na robocie się nie znają i liczą na naiwnych klientów... Dlatego w tym programie babeczkę wysyłają z usterką auta do warsztatu :p

P

PogotowieSamochodoweUK

Wyjasnijmy sobie jedno, zeby zarobic na narzedzia, windy i td i utrzymac pracownikow to jednak cos tam umiec trzeba ze klienci sa ;) A jak jest lipa i klientow nie ma to i warsztatu niet...

SEBA XX

SuperMechanior
Punktów
86
Miasto
Puławy

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
To ja przygotuje sterownik żeby błędy nieprawdziwe dawał co ?:D:D:D:D

P

PogotowieSamochodoweUK

Ale on latarka bedzie sprawdzal, on skanera nie uzywa bo widac ze sie na duzych fiatach bez obd wychowal ;)

Do góry Bottom