Moim zdaniem posty od połowy tego tematu należy wydzielic do GWT....z przyczyny prostej...by szanowny Pan Ekspert na nie przypadkiem nie trafił,a organizacją akcji i tak zajmą się pewnie w większości uczestnicy GWT

chodzi mi jedynie o to,by żadna hiena z TVN nie mogła przeczytac tego,co sie tu pisze,bo wtedy cała akcja nie będzie miała sensu.
aaaa....przy okazji....z miłą checią podstawie swój samochód

Ford Mondeo MK I wersja Ghia z pełna elektryką,przy starym Zetecu czujników i elektroniki nie brakuje,a diagnostyka przez OBD jest mocno utrudniona ;] mało co łaczy sie z tym wynalazkiem,z reszta w gniazdku jest inna kolejnosc pinów niz dla klasycznego OBD (trzeba sie wpinac ręcznie)Autko ma sekwencyjny gaz,nawet sam bym chetnie kilka usterek spreparował
Tego typu autko byłoby lepsze niz na przykład C5 bo w C5 ma znacznie większe szanse na wykonanie diagnostyki

a tutaj mu zapodać np.objawy charakterystyczne dla uszkodzonego czujnika połozenia wału i zobaczyć,czy wie jak uzywa sie oscyloskopu

pozamieniać podciśnienia,poprzecinać przewody...i niech się męczy

Jakby co to pamiętajcie o mojej propozycji-to taki samochód,o który sie nie boje,jak zalicze przeglad po połataniu progów i podłogi to pojeżdze nim jeszcze rok do przyszłego maja,wiec łatane wiązki,patenty i ślady po ingerencji nie beda mi przeszkadzały,a film....film bedzie arcydziełem