• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Obdstar opinie

david2291

SuperMechanior
Punktów
114
Używa ktoś tych zabawek? Jakieś wrażenia i opinie?
Mamy ochotę wypróbować bo cena nie jest jakaś wysoka a według opisu możliwości duże

Stanisław 1946

Weteran
Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1131
Miasto
Szczecin
Dla mnie podejrzany jest anoniom dopóki się nie ujawni to gówno warte.

Stanisław 1946

Weteran
Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1131
Miasto
Szczecin
Cena, gwarancja , serwis masz to. z jez. polskim tak.

Ostatnia edycja:

david2291

SuperMechanior
Punktów
114
Co do języka to ja akurat wolę angielski.
Serwis i gwarancja mile widziane.
Natomiast miło by było gdyby opisy przedmiotu na polskim portalu były w pełni po polsku i zrozumiale.Na ten moment nie budzi za bardzo zaufania

mar.wo

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
255
Miasto
Racibórz
obdstarpolska.com
1. Język będzie wkrótce, tłumaczę ale sezon i nawal pracy niemniej dwa pliki już poszły do producenta.
2.jeśli tlumacz jest tylko lingwistą/ humanistą bez znajomości kontekstu technicznego to lepiej ori
3. mam nadzieję, że moja translacja będzie ok, jestem praktykiem .
4. poprawię opisy w weekend .

Cena, gwarancja , serwis masz to. z jez. polskim tak.
Sprzęt sprzedaję od czterech lat, co do serwisu to nie mialem do tej pory możliwości się wykazać. Urządzenia są jakości Q . Oferta atrakcyjna dla Vat-owców dla pozostałych do rozważenia.

Ostatnia edycja:

lukias

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
163
Miasto
Lubelskie
Używa ktoś tego urządzenia? Jest to coś warte? Z tego co się orientowałem sporo można tym namieszać:)

NetCom

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Warszawa
Używam bardzo dużo sprzętu do kodować jak AUTEL, Xhorse, Longstorne, OBDSTAR PAD wersja C, Xtool X100, AVDI ABRITES i wiele innych marek. OBDSTAR wychodzi najgorzej, potrafi ubić samochód po czym trzeba poprawiać innym sprzętem, to co opisuje do czyszczenia sterowników AIRBAG to kłamstwo 70% sterowników nie zrobi jak opisuje ale dobrze radzi sobie z korektą licznika czym jestem mile zaskoczony, LONGSTERNE też wypada słabo na tle konkurencji , najlepiej wypada AUTEL i AVDI ABRITES tylko cena jest Koszmarna za urządzenie i opłate roczną ale coś za coś , XHORSE PAD DP jest dobry i brak rocznych opłat aktualizacji jak wszystkie konkurencje ale brakuje diagnostyki , Xtool X100 też radzi sobie dobrze ale nie wszystko zrobi, więc jeśli kogoś zadowoli moja opinia to OBDSTAR już bym nie kupił drugi raz za te pieniądze.i szkoda pieniędzy na przedłużenie aktualizacji rocznej.

Do góry Bottom