P
PogotowieSamochodoweUK
No trudno zebym sie niezburzyl, jak ktos kto nie potrafi czytac ze zrozumieniem naskakuje na mnie personalnie.
Wypraszam sobie
Wypraszam sobie

W sumie racja, ale nie napisałeś że te używki w bdb stanie pochodzą często ze szwabowni, gdzie już nie można ich użyć bo pochodzą albo z samochodów po wypadkach, albo mają ponad 6 lat (czy coś koło tego). Sam kupuję takie opony ze względu na cenę ale cały czas mam duszę na ramieniu i często oglądam te oponki szukając bąbli albo pęknięć.Dobry zestaw uzywek i w to bdb stanie kosztuję naprawde nie wiele
Badzmy szczerzy, hamulce, wachacze/koncowki drazkow, opony czy sprezyny to elementy wykonawcze i to one odpowiadaja za trzymanie sie auta ''w kupie'' i na czarnym.

I terenowe opony nie maja M+S tylko Mould
+Sand ewentualnie a w wiekszosci nie maja nawet takich oznaczen.

Zlapales mnie i juz rozgryzlem twoj sposob rozmowy. Wiec informuje cie oficjalnie NIE TEDY DROGA NA TYM FORUM lapac za slowka i rzadac szczegolowych dowodow mozesz na elektrodzie, tu sie nikt nie bedzie spuszcal zeby ci cos udowadniac.
Zarowki i opony podlegaja jednemu prawu na terenie uni europejskiej podobnie jak plyny do spryskiwaczy (nie agresywne) i lakiery samochodowe.
A ja leniwy partacz jestem wiec wole tv poogladac hehehe