maUryc
SuperMechanior
- Punktów
- 109
@winetoo[B], [/B]Ty się chyba zaszczepiłeś potajemnie, że takie rewelacje wyciągasz? Masz tu złotą strzykawę bo szpadel to za mało

Dziękuję tobie ale na razie cierpliwie czekam w kolejce. Jakie rewelacje? Nic o tym nie wiem. Tóćke dziś pociągłem z beczki ale że rewelacje od razu... Maurycy a ty to czasem nie kręcisz z Muchomorkiem?@winetoo[B], [/B]Ty się chyba zaszczepiłeś potajemnie, że takie rewelacje wyciągasz? Masz tu złotą strzykawę bo szpadel to za mało
Wyświetl załącznik 37592
Pożartować chciałem a ty puszczasz brzydkie bąki.@winetoo[B], [/B]Ty się chyba zaszczepiłeś potajemnie, że takie rewelacje wyciągasz? Masz tu złotą strzykawę bo szpadel to za mało
Wyświetl załącznik 37592
A nie, przepraszam, to żwirek.Maurycy a ty to czasem nie kręcisz z Muchomorkiem?
Ano Radom (radosny dom). A tyś z kunt, z kuntowni?Radom..![]()
Za Kutnem powiadasz panie. Nie omieszkam zapytać.No tak mniej więcej, ale za trzecim kuntem dopiero pytaj![]()
A co to jest za smuga na podłodze? Ślimak szedł czy jakaś kobitaWyświetl załącznik 38664
przy takiej podłodze zmywalnej na bierząco nie masz problemu z oparami.

Ale rozumiem że to jest twój warsztat?Chciałem poprawić Epoksyd na drugi dzień i wyszedł taki mat
Ale fajny, w hokeja można graćtak to mój warsztat.