• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Opel Agila 1,2 2003r

robo1982

Uczestnik
Punktów
1
Miasto
Marki
Witam wszystkich moje pytanie dotyczy Opla agili z 2003 r 12 benzyna 75 koni mianowicie chodzi mi o miskę olejową zauważyłem z prawej strony w rogu od strony skrzyni wyciek i nie wiem czy przecieka mi miska Czy to też z jakiegoś uszczelniacza skrzyni biegów drugie pytanie to Czy po wyjęciu miski nowa uszczelka trzeba używać silikonu czy tylko wystarczy założyć samą uszczelka za wszystkie porady Ślicznie dziękuję

robo1982

Uczestnik
Punktów
1
Miasto
Marki
Może troszeczkę łagodne te odpowiedzi nikt nie jest alfą i omegą po prostu zapytałem bo może ktoś miał taki przypadek

Może ty jesteś mistrzem i coś pokażesz co umiesz a nie tylko krytykujesz

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
coś pokażesz co umiesz a nie tylko krytykujesz
Całe szczęście nie muszę nic udowadniać takim jak ty...:shifty:
Jak nie potrafisz zdiagnozować tak prostej sprawy jak wyciek (co świadczy o tym, że nie masz zielonego pojęcia o tym za co się chwytasz) to oddaj auto do mechanika on ci powie:bored:
po prostu zapytałem bo może ktoś miał taki przypadek
Nie no co ty - tylko tobie coś cieknie...:meh:
Infantylizm w czystej postaci...:D

Jeszcze raz powtórzę: AUTO DO MECHANIKA !!!

robercik1974

SuperMechanior
Punktów
81
Haha ale jaja panie ferdku. Wejdz do kanalu wez benzyne. Umyj miske ewentualnie odkrec oslonke na kole zamachowym. Umyj wszystko. Wytrzyj do sucha. Auto na obroty z pare minut . potem znow kanal i latarka. To wersja light. Version hard. Podnies auto na podnosniku dwukolumnowym i dalej wersja light

Do góry Bottom